Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Deset najnovijih Web prezentacija

 

Podkategorija: Kulinarstvo

Tvoja kuvarica

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.44 č.

http://tvojakuvarica.com/

 

Podkategorija: Razne usluge

DUBINSKO PRANJE KRSTIĆ

Dubinsko pranje i čišćenje nameštaja , tepiha i unutrašnjosti automobila na teritoriji Beograda , sa besplatnim dolaskom na adresu , profesionalnim mašinama i sredstvima za pranje .

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.44 č.

http://www.dubinskopranjekrstic.rs

 

Podkategorija: Industrija

MIDES sistemi za bresprekidno napajanje

Kompanija se bavi prodajom, ugradnjom, servisom i održavanjem sistema koji obezbeđuju pouzdano i kvalitetno snabdevanje potrošača električnom energijom. Mides sistemi su jedna od vodećih kompanija kada je u pitanju ugradnja sistema za neprekidno napajanje, samim tim što je kompanija svoje uređaje plasirala u najveće firme iz oblasti telekomunikacija, transporta, javnog sektora, zdravstva i finansija.

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.44 č.

http://mides.rs/

 

Podkategorija: Razno, hrana i piće

Brza hrana Portal

Bukvalno sve i svašta o brzoj hrani i hrani širom sveta :) a i kod nas :) Testovi , recenzije , zanimljivosti - svratite ....

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://brzahrana.rs/

 

Podkategorija: Trgovina

VoodooShop - Web Shop

Voodoo shop je tvrtka koja je počela sa svojim radom 2009. godine u Karlovcu. Prva Voodoo trgovina je otvorena u Shopping centru Karlovčanka. Otvorili smo novu trgovinu u Šibeniku 2010. godine, te u Đakovu 2011. godine. Primarna djelatnost tvrtke je prodaja obuće i odjeće, te ponuda u kojoj se nalaze razni brendovi obuće i odjeće. Voodoo trgovine imaju široku ponudu za Žene, muškarce i djecu. U ponudi imaju obuću, odjeću i razne modne dodatke poznatih svjetskih marki kao što su Vans, Nike, Adidas, Convers, Reebok, Skechers, Pepe Jeans, Replay, Timberland, Dr. Martens, Palladium, Havaianas i dr.. Želite odabrati najbolje čizme za nadolazeću zimu, a ne znate gdje tražiti. Dođite u Voodoo shop i pronađite najkvalitetnije zimske čizme u kojima ćete toliko uživati da ćete žaliti kada zimi bude kraj. Bavite se trčanjem i tražite tenesice za trčanje. Nije važno kakvu ćete majicu ili trenirku imati, ali je važno što ćete obuti. Posjetite nas i odaberite idealne tenesice za trčanje koje će najbolje odgovarati vašem tipu stopala i stilu trčanja. Naša ponuda nudi raznu odjeću od trenirki, majica, hoodica, kompleta i jakni sve do kapa. Kupujte u pravo vrijeme i neka vas iznenadi obuća i odjeća na akciji kako biste se osigurali najboljim artiklom po manjim cijenama.

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://voodooshop.hr/

 

Podkategorija: Hrana

Priroda i Društvo

„Priroda i društvo“ naziv je Biotrgovine u kojoj možete kupiti razne biološki uzgojene, prirodne i zdrave bioproizvode. Sve eko namirnice trgovine „Priroda i društvo“ posjeduju certifikat o organskom uzgoju, koji potvrđuje da su proizvodi apsolutno ekološki uzgojeni. To znači da takvi proizvodi prilikom rasta ili proizvodnje nisu tretirani mineralnim gnojivima i pesticidima poput većine ostalih proizvoda, prije svega voća i povrća. Ekološki proizvodi, osim što su daleko zdraviji od proizvoda tretiranih raznim kemikalijama, znatno su ukusniji i imaju veću hranjivu vrijednost. Bio trgovina Priroda i društvo u svojoj ponudi ima sezonsko voće i povrće certificiranih hrvatskih proizvođača. Osim domaćeg voća i povrća, „Priroda i društvo“ u svojoj ponudi ima mnogo ostalih bio proizvoda, kao što su bezglutenski proizvodi, proizvodi za njegu, proizvodi od brašna, dodaci prehrani, proizvodi za kućanstvo, ali i knjiga o zdravoj hrani, odnosno zdravim načinima prehrane. Svakako iz ponude treba izdvojiti i proizvode za djecu, odnosno dječju hranu, s obzirom da je jako bitno da se djeca od najranije dobi hrane prirodno i zdravo. Cjelokupno gledajući, „Priroda i društvo“ ima sve što Vam je potrebno kako bi promijenili svoje prehrambene navike, a time si priuštili kvalitetniji i zdraviji život. Stoga posjetite biotrgovinu „Priroda i društvo“ i kupite zdravu hranu za vas i vašu djecu po najpovoljnijim cijenama.

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://prirodaidrustvo.hr/

 

Podkategorija: Proizvodnja

Održavanje računalnih sistema, LED rasvjeta, robotske linije i instrumenti za mjerenje

proizvodnja visoko tehnoloških uređaja na zahtjev, LED rasvjeta, robotske linije i mjerni instrumenti

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://datal.com/

 

Podkategorija: Razno, zabava

Camp California

Camp California se nalazi na Jadranskom moru u malom primorskom mjestu Pakoštani, samo 30 minuta od Zadra i 2 sata od Splita. Od 2003. godine, Camp California je ugostio više od sedam tisuća djece iz preko 30 različitih zemalja diljem svijeta. Uz zabavne aktivnosti u vodi i na kopnu, sport, umjetnosti, izvedbene umjetnosti, pustolovne sportove i teen programe, Camp California nudi razne aktivnosti i programe za sve uzraste i svačije interese. Svako ljeto Camp California objedinjuje prekrasan tim vodiča i osoblja koji djetetu mogu pružiti najbolje moguće iskustvo u ljetnom kampu. Većina naših vodiča su izvorni engleski govornici iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Irske, Australije, Novog Zelanda i Južne Afrike. Mnogi od naših vodiča i osoblja također tečno govore: hrvatski, češki, francuski, njemački, mađarski, talijanski, poljski, ruski i španjolski. Naši vodiči su također vrlo vješti i iskusni u mnogim aktivnostima koje nudimo na Camp California, te u razvoju i nazdoru mladih. Camp California sada prihvaća zahtjeve za ljeto 2017. Preporučujemo ranu prijavu preko naših web stranica. Prošlog ljeta svi programi i sve sjednice su imali makskimalno popunjene kapacitete. Molimo prijavite se što je prije moguće kako bi osigurali mjesto u ljetnom programu. Camp California će održavati 1 jednotjedni program i 4 dvotjedna programa za stanovanje u kampu. Teen Adventure također nudi 4 dvotjedna programa i 2 dvotjedna programa za Teen jedrenje.

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://campcalifornia.com/

 

Podkategorija: Razno, oglasi

MojOglas.rs

Pravo mesto za moj oglas - MojOglas.rs

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://mojoglas.rs

 

Podkategorija: Mleko

Sirana Gligora

Sirana Gligora d.o.o. ima dugu tradiciju proizvodnje sireva koju vuče iz davne 1918. godine kad je Frane Gligora počeo samostalno proizvoditi Paški sir, te prenio ljubav prema ovčarstvu i siru na mlađe naraštaje čime se održava stoljećima stara tradicija. Tvrtka je tokom godina mnogo napredovala, te je njihov Paški sir 2002. godine u Italiji osvojio prvo veliko međunarodno priznanje za hrvatski sir čime je brand Gligora postao sinonim za najbolji sir. Danas proizvodnju čini najmodernija suvremeno opremljena sirana gdje je zaposleno oko 50 vještih i iskusnih djelatnika. Danas tvrtka proizvodi preko 450 tona raznih sireva godišnje, te je Sirana Gligora gotovo svake godine dobitnica vrhunskih međunarodnih priznanja za sireve. U našoj ponudi sireva vrhunske kvalitete osim Paških tvrdih i ekstra tvrdih sireva od ovjčeg mlijeka radimo i razne sireve od kravljeg mlijeka poput sira Kolan koji je dobio ime po mjestu gdje se nalazi naša sirana, no tu spadaju i Težački sir, Mladi Trapist Gligora, te Florjan Bio sir. Imamo sireve koji se proizvode od kozjeg mlijeka kao što je Kozlar, ali imamo i sireve za čiju proizvodnju koristimo mješavine kravljeg i kozjeg ili ovčjeg mlijeka, ovčjeg i kozjeg mlijeka, te mješavine kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka zajedno. Za istinske ljubitelje zrelih sireva kod nas možete pronaći i ekstra tvrde sireve koji sazrijevaju od nekoliko mjeseci do godinu dana. Trgovine Gligora se nalaze diljem Hrvatske, te pored same sirane u Kolanu na Pagu. U njima možete pronaći cjelokupnu ponudu naših proizvoda kao i ostalih kvalitetnih proizvoda koji idu uz sir. Dio naših proizvoda nalazi se u većini većih, ali i manjih trgovačkih kuća u Hrvatskoj i Sloveniji, te u nekim renomiranim marketima u BiH i Srbiji. U ostalim zemljama u svijetu neki naši proizvodi nalaze se kod specijaliziranih distributera za kvalitetne sireve. Većinu naših proizvoda moguće je kupiti uz dostavu na kućnu adresu u gotovo cijelom svijetu putem naše Internet online trgovine koja se nalazi na adresi webshop.gligora.com Ukoliko želite posjetiti i uživo vidjeti proizvodnju sireva i osjetiti okuse i mirise sira veći dio godine otvoreni smo za individualne i grupne posjete našoj sirani uz rezervaciju. Osim što ćete čuti priču o Sirani Gligora i našoj proizvodnji, moći ćete razgledati naš proizvodni pogon i zrionicu, a na kraju na katu naše sirane degustirati naše sireve uz predivan pogled i izbor vrhunskih hrvatskih vina.

Datum i vreme dodavanja: 18.12.2016. u 15.43 č.

http://gligora.com/

 

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA