Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Dodajte Vaš Web sajt

 

 

URL:

 

Naziv:

 

Opis:

Ovo polje ostavite prazno, ukoliko želite da naša aplikacija pokuša da pribavi opis (unutar HTML koda Vaše strane, mora se nalaziti „meta description tag”).

 

Kategorija:

 

 

Da bismo razlikovali Vaš predlog od zlonamernih programskih robota, upišite broj koji vidite na slici iznad ovoga teksta.

 

 

Ukoliko želite da se nađete u našem direktorijumu, postavite sledeći kod na Vašu veb prezentaciju:

 

Ni jedan link neće biti upisan u Katalog www.podlupom.com, ukoliko prethodno ne postavite naš kod na Vaš sajt i pošaljete nam mejl, radi bržeg upisa Vašeg sajta.

Nasa skripta redovno proverava postojanje našeg koda na Vašem sajtu, tako da će Vaš link automatski biti izbrisan iz Kataloga www.podlupom.com ukoliko obrišete naš kod sa Vašeg sajta. Zato Vam prijateljski savetujemo da dobro razmislite da li prijavljujete Vaš sajt u naš Katalog, jer ukoliko uklonite kod sa Vašeg sajta i budete obrisani iz našeg kataloga, to Vam nikako neće biti dobro za rang Vašeg sajta.

Ukoliko imate problem sa prijavom linka, pišite nam na mejl: info@podlupom.com

Ukoliko želite da upišete Vaš sajt na još 6 kvalitetnih kataloga, i na taj način dobijete još bolji rejting sajta na pretraživačima, posetite sledeće kataloge i dodajte Vaš sajt.

Srpski Katalog

 

Sajtovi Smernica

 

Linkovi

 

Yu Linkovi

 

Katalog Linkova Web Bulevar

 

Yu Portal Sajtova

 

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA