Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Medicina, zdravlje Kategorija Saveti, pomoć

 

Katalog Saveti, pomoć

 

1. Astma

Astma je bolest. I to neizlečiva. Ali to je samo glupa definicija u udžbeniku naučne medicine. To pod milim Bogom ništa ne znači. Nemate razloga da se stidite ili da vas bude sram što vaše dete ima astmu. Pokušaću da Vam pokažem šta je astma i kako da se na jedan zdrav pristup životu, higijenom tela i duha, sportom i ishranom izborite sa problemima koje ona izaziva.

http://astma.rs/

 

2. Dr Physio

„Dr Physio” – Vaš vodič za zdrav život.

http://www.drphysio.com/

 

3. EKO-HELP BEOGRAD dezinsekcija

EKO - HELP Beograd se bavi uslugama dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije, dezodoracije, fumigacije, deviperizacije i zaštite od ptice poslovnih prostora, obdaništa, bolnica, stambenih prostorija kao i ostalih zatvorenih i otvorenih površina i osposobljena je kadrovski i tehnički za najsloženije poslove u oblasti D.D.D.

http://www.eko-help.rs/

 

4. Istine i zablude o seksu

http://www.yusexinfo.com/

 

5. JASA pomoć i nega

Agencija za pomoć i negu starih i iznemoglih ljudi.

http://jasa-pomoc-nega.atspace.org/

 

6. Medicabulum

Medicabulum je neprofitni, medicinski web sajt koji ima cilj da pruži lako razumljivu medicinsku informaciju, pre svega laicima. Osnovan je od strane grupe srpskih lekara opšte prakse u saradnji sa specijalistima različitih medicinskih grana. Većina naših urednika su zdravstveni radnici zaposleni u Zdravstvenom centru Sveti Luka u Smederevu. Oko 50 autora i urednika kreira sadržaj sajta, kako bismo Vam pružili dobro izbalansiranu i najnoviju medicinsku informaciju.

http://www.medicabulum.com/

 

7. Moja erekcija

Na ovoj veb stranici naći ćete činjenice o poremećaju erekcije-erektilnoj disfunkciji tako da o svome zdravlju možete donositi odluke na informisan način. Biće Vam jasnije šta uzrokuje erektilnu disfunkciju (ED) i koje su mogućnosti lečenja.

http://www.mojaerekcija.com/

 

8. Pink'sss

Kondomi od lateksa za muškarce marke PINK'Sss.

http://www.pinkss.eu/

 

9. Simtomi

Simtomi bolesti

http://www.simptomi.rs

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA