Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Lov Kategorija Lovačka udruženja

 

Katalog Lovačka udruženja

 

1. Lovačka sekcija Gornja Vranjska

Dobrodošli na zvaničnu web prezentaciju Lovačke sekcije „Gornja Vranjska ". Na sledećim stranama upoznaćete se sa istorijatom, aktivnostima i dugom i bogatom lovačkom tradicijom koju ova sekcija poseduje. Takođe ćete moći da pročitate o lovištu Dobrava kojim gazduje udruženje "Selimir Sele Jevtić" iz Šapca, o njegovim karakteristikama, divljači koja se lovi, samoj sekciji koja je u okviru udruženja i slično.

http://www.gornjavranjska.com/

 

2. Lovačko udruženje Bošnjace

Lovište se prostire na delu površina šuma, zemljišta i voda teritorije opštine Lebane.

http://www.lovac.bosnjace.com/

 

3. Lovačko udruženje Golub

Lovačko udruženje „GOLUB” iz Broca je osnovano 1958. godine. 2008. godine slavi 50. godina samostalnog djelovanja. LU Golub iz Broca gazduje lovištem Bijeljina 2 koje je ustanovljeno Rješenjem Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske broj 04-332-1374/2000 i Ugovorom o davanju na upravljanje i gazdovanje lovištem broj 04/332/3126-4/02 od 03.06.2002.godine.

http://www.golub-brodac.org/

 

4. Lovačko udruženje Trest

Lovačko udruženje „Trest”, sa sedištem u Petrovcu na Mlavi, gazduje lovištem „Trest” ukupne površine 44.349 ha, od čega lovne površine obuhvataju 40.000 ha.

http://www.trestonline.com/

 

5. Varna

Prema sećanju starih lovaca lovačka sekcija „Varna" nastala je između 1935. i 1938. godine, prošlog veka. Sami početci utemeljeni su na iskrenoj ljubavi prema lovu, očuvanju prirode i životinja koje je naseljavaju.

http://www.lsvarna.com/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA