Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Veterinarska ordinacija Lunja

 

Bilo da Vam je potreban savet oko Vašeg prvog kućnog ljubimca, oko njegove ishrane, dresure, vakcinacije i celokupne nege; bilo da Vaš kućni ljubimac ima neke zdravstvene teskobe ili je mnogo star pa mu je potrebna dodatna preventivna briga... mi smo tu za Vas.

Svesni smo koliko je teško ukazati poverenje nekome kada je u pitanju čovekov najbolji prijatelj, Vaš dragi kućni ljubimac... međutim, nadamo se da naše višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata mogu u tome da Vam pomognu.

Ukoliko i Vi tražite veterinara od poverenja koji je pre svega profesionalac i koji se ovim poslom bavi iz ljubavi, ukoliko ste takođe svesni da su takvom veterinaru potrebni i adekvatni uslovi i savremena oprema za kvalitetan rad, onda znajte da sve to možete pronaći u ulici Jurija Gagarina 27, na Novom Beogradu, odnosno u veterinarskoj ordinaciji Lunja.

Naša ambulanta spada u najbolje veterinarske ordinacije u Beogradu. Ukažite nam poverenje na radost i blagostanje Vašeg kućnog ljubimca - nećete se pokajati!

Kontakt

Adresa: Jurija Gagarina 27a
Tel: 011/228-55-14
Mob: 063/267-203
Email: betihozjan@yahoo.com

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA