Архиве категорија: Pridjite devojci

Devojke su usamljene – Pridjite im

Sigurno vam se desilo da koračajući ulicom iznenada ugledate izuzetno privlačnu devojku, kako gracioznim hodom prolazi duž ulice. Gledajući je onako lepu, sigurno vam ni na kraj pameti neće biti pomisao da joj priđete i upoznate je, mada biste to žarko želeli. Interesantno je da Iepe devojke istovremeno privlače i isto tako odbijaju muškarca, zbog paničnog straha koje svojim prisustvom izazivaju u njima. Za pojavu lepe žene muškarći obično vezuju i to kako je ona izuzetno srećna i zadovoljna sobom i svojim životom i da ima puno prijatelja i mladica. Možda je taečno da je imala puno miadića i da na nju svakodnevno nasruću razni tipovi željni »ljubavi« ali to uglavnom rade pogresno. Osnovna stvar koju , morate znati je da su devojke u suštini jako usamljena bića. One su mnogo osećajnije od muškaraca i većina ih ima potrebu da se za nekoga veže, da oseća da nekome pripada, da je neko želi i ceni i da mu je potrebna. Kako su i pored naglog oslobadjanja svoje ličnosti devojke i dalje manje aktivne od muškaraca, plašeći se da ne ostanu potpuno same i tražeći sigurnost, ćesto se vezuju za muškarce koji im ne odgovaraju u potpunosti, čekajući pravu priliku. Sigurno ni vama nije stran i nepoznat sledeći slučaj. Tri drugarice, veoma dobre, cesto su bile zajedno, družile se, uvek su skupa išle u bio­skop, pozorlšte, na igranke, rodendane ltd. Jednoga dana dve su upoznale neke zgodne miadiće i počele da se zabavljaju sa njima. Veoma brzo se ustanovilo da ta dvojica imaju usamljenog drugara kome se treća devojka veoma dopada. Tu je priči kraj. Plašeći se da ne ostane sama, usamljena i odbačena počela je i ona da izlazi sa tim momkom. Ovakvi slučajevi su česti i morate znati da veliki broj devojaka izlazi sa mladićima prema kojima veoma ma­lo oseća. Plašeći se usamljenosti i osećanja odbačenosti, devojke se u takvim situacijama, kao što se davljenik hvata za slamku vezuju za prvog muškarca na koga naiđu, čekajući povoljnu рriliku da se upoznaju sa nekim ko će im nešto značiti i prema kome će nešto osećati. Prema ovome ne smete biti skeptični i morate pomisllti da ste možda baš vi taj na koga je ona čekala. Danas će malo koja de­vojka tek tako, bez razlogar odbiti poznanstvo sa mladićem koji joj se dopada. One su isto kao i vi željne novih poznanstava i susreta, koji im mogu doneti nešto novo i lepo. Ako ništa drugo ne uspete da uradite sigurno ćete steći još jednog prijatelja. Devojke osećaju potrebu da nekom povere svoje probleme, da naiđu na muškarca sa kojim će moći da uspostave prisan kontakt, koji će ih razumeti i pokušati da im pomogne.

Ispričaću vam šta se desilo jednoj mojoj koleginici sa fakulteta. Zabavljala se negde oko 2—3 meseca sa mladićem koji je nije preterano privlačio. Dogovoriii su se da se u petak uveče nadu ispred diskoteke koju su često zajedno posećivali. Ona je došla pre njega i čekala ga је prilično dugo, ali on se nije pojavljivao. Vreme je neumitno proiazilo, sve manje sveta je ostajalo pred ulazom dis­koteke, i već kada je pomisliia da krene kuci, prišao joj je neki mladić rekavši da i on već priiično dugo stoji pred ulazom i da u tome do sada nije pronašao  ništa interesantno,  osim možda potpuno ukočenih i utrnulih nogu. rekao je da ne može da se seti ničeg pametnijeg nego da negde sedne i opruži noge i da bi bio jako srećan ako ona ne bi imala ništa protiv da mu pravi društvo. Seli su u jedan mali lokal u poprečnoj ulici i on je naručio litar belog vina. Dok je pričalao sebi on ju je pažljivo slušao ! kako je veče odmicalo, vreme je sve brže i brže prolazilo, flaša vina bivala sve praznija a on joj je postajao sve prisniji. U jednom trenutku mu je priznala da bi joj bilo izuzetno prijatno da ostatak večeri provedu negde zajedno sami. Posle ovog susreta često su se vidjali u istoj diskoteci i povremeno su se na isti načih kao pri prvom susretu potsećali na lepe i prijatne trenutke koje su zajedno doživeli.

Žene ne vole neodlučne muškarce

Ako ste spremni na mala odricanja radi jedoe lepe inteligentne i poželjne devojke necete imati nikakvih problema da postignete ono sto želite. Zapamtite to da žene ne vole neodlučne muskarce. Za­to budite odlučni i krenite u potragu za izabranicom svoga srca. Pre svega, ženi morate staviti do znanja da vam je stvarno stalo do nje. Svaka žena voli ka­da joj se muškarac udvara ali na pravi račln, bez glupih, sto puta ponovljenih fraza. Izmislite nesto orlginalno. Budite Iskreni, ljubazni, nasmejani i ne budite previse nestrpljivi i dosadni. Ona će se osećati tada ženstvenom, lepom i seksi. Godiće joj što ste joj prišli, što vas je privukla njena lepota. Sledeci put kada prilazite devojci pomislite da vi u stvari njoj činite uslugu poszo unosite uzbudenje, dramu i romantiku u njen žlvot.

Da li vam se ikada desilo da dok sedite u baru, autobusu, šetate, razgovarate o vremenu, o vasem poslu ili prošlogodišnjem odmoru, razmišljate u sebi kako zanosan osmeh ima ova devojka pored vas, kako njena kosa ima divan odsjaj na suncu ili kako lepo mirise njen parfem. Nemojte dozvoliti da te misli ostanu zarobljene u vašoj glavi, već ih kažite naglas: »Imate divan osmeh«, »pored vas mi brže prolazi vreme« ltd. Budite spontani i prirodni, pricajte o cemu razmišljate i kako se osećate. Ona će to ceniti a vi i ona ćete se bolje osećati. Potrudite se da pronadete šta nju interesuje i cime se bavi. Pričajte, o tome. Možda voi putovanja. Neka vam priča gde je sve bila, kako se provela. Ako voli da kuva pitajte šta najčeše sprema. Pažljivo slušajte njene probleme i dajte joj savet. Tako će steći utisak da ste osoba koja je razume. Time ćete postati još vise vezani jedno za drugo.

Žene vole humor. Ako ste zabavni i duhoviti ko-ristite te vaše osoblne što je vise moguće, To vecina devojaka voii. To naročito važl prilikom upoznavanja. Kažite nešto duhovito, nešto što će je nasmejati Smeh topi ženu, probija led. Ali nemojte imitirati klovna i dozvoliti da se devojka smeje na vas račun.

Roditelji od malena uce devojku da ne razgovara sa strancima, tako da ona sada cesto dolaza u konfliktnu situaciju. Ona bi volala da sa upozna sa nekim simpaticnim miadićem ali na drugoj strani je opterećena zastitnickim rečima mame i tate. Za­to se ponekad ponasa hladnije nego sto bi i sama zelela. Devojka će u pocetku oklevati ali sa vašlm strpljenjem ona će na kraju popustiti. Ona se boji da ako odmah pristane da sa vama izađe, da ćete pomisliti kako je ona aka ženska. Nesvesno prihvatajući takav poziv većina devojaka oseća da radi nešto što nije u redu. Zato ako je devojka hladna i rezervisana kada joj priđete to ne treba da vas obeshrabri. Ne odustajete. Potrudite se malo vise oko nje. Ne plašite se. Ako vam kaže bilo šta ili se osmehne možete biti sigurni da i ona želi da bude sa vama. Upoznati neku ženu nije teško niti komplikovano, samo je potrebno malo vise hrabrosti i odlučnosti. Ako vam se devojka dopadne ne­mojte oklevati da joj priđete, možda je ona bas prava prilika za vas. Pridite joj i kažite bilo šta. Važno je da uspostavite kontakt. Čim ste to učinili već ste dobili pola bitke. Razmisltite, svakako je bolje pokušati nego uopšte ne pokušati.

Ne oklevajte, pridjite devojci

Isto kao što mi muškarci reagujemo na pojavu privlačne žene i kao što ih ceo život posmatramo i procenjujemo, gotovo identično i one reaguju i razmišljaju o muškarcima. U današnje vreme seksu-alne revolucije, budenja žene i njeno izvlačenje iz vekovne Ijušture predrasuda, koje su je kočile i sputavale da se ponaša slobodno, onako kako su joj to njena ličnost i temperament nalagali, lena je počela drugačije da razmišlja i da se ophodi prema muškarcima. Danas će retko koja devojka bez nekog vidnog razloga odbiti poznanstvo sa muškarcem koji je privlačan ili će pak ona biti ta koja će ga podstaći da načini prvi korak a može se vrlo lako desiti da ona bude inicijator budućeg poznanstva i veze.

Šta uraditi ako vas izuzetno zgodna devojka, koja je upravo privukla vašu pažnju, ne primećuje i okupirana je svojim mislima ili pak ostavlja utisak da je u nekom poslu ili žurbi. Ovde je sigurno da ćete imati mnogo vise posla sa manje uspeha ili pak sa totalnim neuspehom. Ali vi se Ionako samo šetate ulicom S ne možete ništa da izgubite, možete samo da upoznate još jednu zgodnu devojku ili u najgorem slučaju obogatite vaše iskustvo osvaјаčа još jednim pokušajem.

Kada prilazite devojci pod navedenim okolnostima potrudite se da otprilike procenite u kom pravcu i na koje mestu se uputila a onda je možete zamoliti da vam objasni put do bilo kog mesta ili ulice koja se nalazi u pravcu za koji pretpostavljate da se ona uputila. To je veoma važan momenat jer će se desiti da ce se vasi putevi sasvim slučajno poklopiti, tako da joj možete praviti društvo ili se čак može desiti da ako ste slučajno pogodlli mesto gde se ona uputila, da vam pokaže put i odvede vas tamo. Sada imate sasvim dovoljno vre­mena da se upoznate sa njom i predstavite se u najboljem svetlu. Možda će je vaša pojava zainteresovati i možda će poželeti da vas male bolje upozna.

Za normalan i uspešan kontakt sa devojkama veoma jo važno da se sa njima ophodite ljubazno i nežno i da и njihovom društvu ne budete bespotrebno napeti i nervozni jer će to one sigurno brzo primetiti što će izazvati i kod njih osećaj nervoze i nelagodnosti. Ženu morate posmatrati i kao ljudsko biće a ne samo kao seksuaini objekat za dokazivanje vaše muškosti. Morate se truditi da što vise vremena provodite u ženskom društvu i da širite krug svojih prijateljica i drugarica. Posle izvesnog vremena imaćete mnogo prilika da se bolje upoznate sa nekima od njih ili pak sa njihovim koleginicama koje ne poznajete a izuzetno vam se dopadaju.

Da li ste ikada razmišljali o devojci sa sprata ispod vas ili vašoj prvoj komšinici. šta radi, čime se bavi, da li je usamljena? Kada je sretnete nemojte da se sve završi na onom uobicajenom — zdravo, kako si i slično. Razgovarajte sa njom, pitajte je za hobi ili za mesta koja posećuje. Ukoliko i vi i ona idete u školu ili na fakultet najljubaznije je zamolite da vam pokaže nešto iz crtanja ili se ponudite da joj uradite neki zadatak iz matematike. Tražite od nje da vam preporuči knjigu koju je čitala ili film koji je gledala. Ako se bavi sportom, ide u muziičku školu na folklor, li dramsku sekciju ili se bavi bilo kojom drugom aktivnošču, slobodno razgovarajte sa njom o tome. Bice joj drago i prijatno da se neko na takav način interesuje za nju i sigurno će vam mnogo pričati o sebi.

Odbijanje, to je ono cega se vi plasite. A jeste li znali da se isto toliko a možda i vise mladići plaše uspeha. Svaka veza zahteva i izvesno odricanje i menjanje nekih navika. Možda se njoj ne dopada vaš način češljanja ili vaša neuredost Zbog nje ćete morati da propustite koju utafcmicu ili veče sa momcima, kako biste otišli u posetu njenim roditeljima. Potrošićete više nego što ste planirali  po luksuznim restoranima, ponekad cete morati da se smejete i kad vam nije do smeha, samo da biste je raspoložili. Pomislicete možda da je bolja i Iskusnija od vas o krevetu, Prosto i jednosfavno receno, svaka nova veza vas pomalo plaši (mada to vecina mladića ne bi ni sama sebi priznala). Umesto da se potrudite oko devojke do koje vam je stalo, već mesecima vi stalno nalazite nove razloge da joj ne priđete. Možda mlslite da niste njen tip ali otkud znate da niste ako je ne pitate. Mozda očekuje da joj baš vi prlđete a ne zna kako da vam to stavi do znanja. Tako vi i dalje živite mirno i bezbedno i naravno sami. Ali zasto kad ne mora da bude tako? Pomislite šta sve propustate. Kako je sve lepše u životu kada se radi udvoje, pa makar to bilo i spremanje jutarnje kafe.

Pridjite devojci bilo gde i bilo kada

Sada ću vam ispričati šta se desilo jednom mom drugaru kada je ujutru krenuo da kupi novine. Bilo je prijatno jesenje jutro negde oko deset sati pre podne. Dok je laganim hodom prolazio Trgom Nikole Pašića, iznenada je pred telefonskom govornicom ugledao izuzetno zgodnu vitku i visoku devojku, kratko ošišanu sa sitno loknastom kosom. Kasnije mi je pričao da ga do tada ni jedna devojka nije toliko zainteresovala i uzbudila kao ova. U trenu za njega je sve prestalo da postoji. I Ijudi i automobili i trg na kome se nalazio. Video je samo devojku ispred sebe i osećao je kako mu je ona neumitno sve bliža i bliža. Odjednom ona je »skrenula pogled u njegovom pravcu, a već sledećeg trenutka njen pogled je bio čvrsto prikovan za njegovo lice. On joj je mirno prišao i s neskrivenim uzbuđenjem izustio: »Osvojiću vas sutra«, na šta mu je ona od : govorila: »A zašto ne biste danas«. Ovaj njen neočekivan odgovor kao da ga je prenuo iz sna, pogle­dali su se još jednom a zatim prasnuli u smeh. Rekao mi je da su se kasnije prilicno dugo zabavljail i doživeli mnogo lepih trenutaka.

Osećam potrebu da skrenem pažnju mnogim mladicima na propuste koje svakodnevno cine pri susrelima sa devojkama. U svakodnevnim životnim situacijama izmenjujete poglede sa ljudima koji se nalaze svuda oko vas, Sigurno vam se desilo da neka devojka malo duže zadrži pogled na vama ili se već u zavisnosti od okolnostl pod kojima se nafazite lift, autobus, restoran, pogleda i nekoliko puta. Pri ovakvim susretima ni u kom slučaju ne smete ostati neaktivni i ravnodušni. Ima velike verovatnoće da vas devojka gleda zato jer bi želela da joj priđete i da se upoznate. No,  međutim, možda vas gleda i zato što u  tom trenutku ništa pametnije ne može da radi, ili možda zato što je vaš tužan pogled ili raščupana kosa neodoljivo potsećaju na njenog kućnog ljubimca. Aii vi u ovakvrm trenucima ne, treba mnogo da razmišljate o tome već treba da budete odlučni i brzo da radite.

Karakterističan slučaj je: hodate ulicom i primetite da vas devojka koja vam dolazi u susret gle­da neuobicajeno dugo ili pak pošto vas je prvi put primetila, izmenjala je sa vama još nekoliko pogle­da. Vi vise nemate šta da cekate. To je prilika koja se ne propušta. Priđete joj i upitajte je na primer gde se nalazi najbliža pošta, samoposluga, neka ulica koju tražite ili joj recite da vam se izuzetno dopada torba, cipele ili neki drugi detalj na njoj i najljubaznije je zamolite da vam objasni gde je to kuplia, jer je vašoj sestri rodendan, pa biste želeli da je obradujete nekim tako izuzetno lepim i privlačnim poklonom. Dok vam bude objašnjavala videćete da li oteže sa odlaskom i na sve načine pokušava da se sa vama zadrži što duže ili ne. Vi je posle možete pitati kuda je krenula i da li žuri, tražiti njen broj telefona ili joj ostaviti svoj, ponuditi se da joj pravite društvo do mesta ka kome je krenula ili je pak pozvati da zajedno popijete kafu odmah ili kasnije kada bude imala vise vremena. Veoma mali broj muškaraca zna da je od devojke primećen i ocenjen kao privlačan i poželjan još mnogo pre nego što joj pride i kaže bilo šta. Prema tome ukoliko vam se učini da je devojka zainteresovana za vas slobodno joj priđite i recite bilo šta, samo da to ne bude nešto krajnje nepristojno, glupo ili vulgarno i budete sigurni da će ona sve učiniti da vaš prvi kontakt bude što uspešniji.

Prilazak Devojkama

Interesantno je napomenuti da u suštini postoje dve neuspešne grupe mladića. U prvu bismo mogli da svrstamo one koji prilaze devojkama, uglavnom sa promenjivim uspehom, a u drugu grupu uslovno neuspešne mladiče tj. one čiji je strah od devojaka tako snažno izražen, da devojkama koje im se izuzetno dopadaju ili nikada nisu prišli ili su to uradili možda svega nekoliko puta u životu, i to toliko nespretno da su se kasnije i sami čudili kako im je to pošlo za rukom. Za uspešno i za vas povoljno upriznavanje devojke koja vam se svidi i koju ste sreli na bilo kom mestu i pod bilo kakvim okolnostima, najvažnije je da joj priđete slobodno i bez paničnog straha.

Strah to je ona najjača kočnica koja sputava veliki broj muškaraca da se prirodno ophode sa devojkama. Upravo u ovom delu sajta pokušaću da vam ukažem na put kojim trebate ići kako biste prevladali strah i stekii onu neophodnu dozu samopouzdanja kojom ćete, uveravam vas za vrlo kratko vreme činiti čuda. Strah kao i uzbuđenje su normalne pojave i njih nikada ne možete potpuno odstraniti i prevladati, ali ih možete svesti na nivo koji na vas neće delovati kao kočnica u trenutku kada treba prići devojci. Možda će zvučati pomalo neverovatno ai devojku, koju ste prvi put sreli i koja vam se sviđa, a koja vas je svojim iznenadnim pojavljivanjem na mestu i u vreme koje ni u kom slučaju niste očekivali, iznenadila, možete vrlo lako da upoznate. Slobodno joj priđete i ukoliko niste nista pametije smislili jednostavno joj kažete: ćao, mi se sigurno ne poznajemo ali ja sam taj i taj, Ili se izuzetno zainteresujte za njenu simpatičnu rupicu na bradi ili obrazima kada se nasmeje, ili je zamolite da se nasmeši i pokaže vam svoje bele zubiće. Svakako je važno napomenuti da u ovakvim prilikama ne smete biti namrgođeni i mrtvo ozbiljni, jer će doticna devojka pomisliti da ste neki folirant i da se iz čiste zabave na taj način šaiite sa devojkama, ili pak da vam fali neka daska u glavi. Osnovno pravilo je ako prilazite devojci na ovaj način da vam hod i držanje moraju izgledati prirodni i spontani a vi morate odisati svežinom, sa obaveznim smeškom na licu i toplinom i srećom u očima.