Ne oklevajte, pridjite devojci

Isto kao što mi muškarci reagujemo na pojavu privlačne žene i kao što ih ceo život posmatramo i procenjujemo, gotovo identično i one reaguju i razmišljaju o muškarcima. U današnje vreme seksu-alne revolucije, budenja žene i njeno izvlačenje iz vekovne Ijušture predrasuda, koje su je kočile i sputavale da se ponaša slobodno, onako kako su joj to njena ličnost i temperament nalagali, lena je počela drugačije da razmišlja i da se ophodi prema muškarcima. Danas će retko koja devojka bez nekog vidnog razloga odbiti poznanstvo sa muškarcem koji je privlačan ili će pak ona biti ta koja će ga podstaći da načini prvi korak a može se vrlo lako desiti da ona bude inicijator budućeg poznanstva i veze.

Šta uraditi ako vas izuzetno zgodna devojka, koja je upravo privukla vašu pažnju, ne primećuje i okupirana je svojim mislima ili pak ostavlja utisak da je u nekom poslu ili žurbi. Ovde je sigurno da ćete imati mnogo vise posla sa manje uspeha ili pak sa totalnim neuspehom. Ali vi se Ionako samo šetate ulicom S ne možete ništa da izgubite, možete samo da upoznate još jednu zgodnu devojku ili u najgorem slučaju obogatite vaše iskustvo osvaјаčа još jednim pokušajem.

Kada prilazite devojci pod navedenim okolnostima potrudite se da otprilike procenite u kom pravcu i na koje mestu se uputila a onda je možete zamoliti da vam objasni put do bilo kog mesta ili ulice koja se nalazi u pravcu za koji pretpostavljate da se ona uputila. To je veoma važan momenat jer će se desiti da ce se vasi putevi sasvim slučajno poklopiti, tako da joj možete praviti društvo ili se čак može desiti da ako ste slučajno pogodlli mesto gde se ona uputila, da vam pokaže put i odvede vas tamo. Sada imate sasvim dovoljno vre­mena da se upoznate sa njom i predstavite se u najboljem svetlu. Možda će je vaša pojava zainteresovati i možda će poželeti da vas male bolje upozna.

Za normalan i uspešan kontakt sa devojkama veoma jo važno da se sa njima ophodite ljubazno i nežno i da и njihovom društvu ne budete bespotrebno napeti i nervozni jer će to one sigurno brzo primetiti što će izazvati i kod njih osećaj nervoze i nelagodnosti. Ženu morate posmatrati i kao ljudsko biće a ne samo kao seksuaini objekat za dokazivanje vaše muškosti. Morate se truditi da što vise vremena provodite u ženskom društvu i da širite krug svojih prijateljica i drugarica. Posle izvesnog vremena imaćete mnogo prilika da se bolje upoznate sa nekima od njih ili pak sa njihovim koleginicama koje ne poznajete a izuzetno vam se dopadaju.

Da li ste ikada razmišljali o devojci sa sprata ispod vas ili vašoj prvoj komšinici. šta radi, čime se bavi, da li je usamljena? Kada je sretnete nemojte da se sve završi na onom uobicajenom — zdravo, kako si i slično. Razgovarajte sa njom, pitajte je za hobi ili za mesta koja posećuje. Ukoliko i vi i ona idete u školu ili na fakultet najljubaznije je zamolite da vam pokaže nešto iz crtanja ili se ponudite da joj uradite neki zadatak iz matematike. Tražite od nje da vam preporuči knjigu koju je čitala ili film koji je gledala. Ako se bavi sportom, ide u muziičku školu na folklor, li dramsku sekciju ili se bavi bilo kojom drugom aktivnošču, slobodno razgovarajte sa njom o tome. Bice joj drago i prijatno da se neko na takav način interesuje za nju i sigurno će vam mnogo pričati o sebi.

Odbijanje, to je ono cega se vi plasite. A jeste li znali da se isto toliko a možda i vise mladići plaše uspeha. Svaka veza zahteva i izvesno odricanje i menjanje nekih navika. Možda se njoj ne dopada vaš način češljanja ili vaša neuredost Zbog nje ćete morati da propustite koju utafcmicu ili veče sa momcima, kako biste otišli u posetu njenim roditeljima. Potrošićete više nego što ste planirali  po luksuznim restoranima, ponekad cete morati da se smejete i kad vam nije do smeha, samo da biste je raspoložili. Pomislicete možda da je bolja i Iskusnija od vas o krevetu, Prosto i jednosfavno receno, svaka nova veza vas pomalo plaši (mada to vecina mladića ne bi ni sama sebi priznala). Umesto da se potrudite oko devojke do koje vam je stalo, već mesecima vi stalno nalazite nove razloge da joj ne priđete. Možda mlslite da niste njen tip ali otkud znate da niste ako je ne pitate. Mozda očekuje da joj baš vi prlđete a ne zna kako da vam to stavi do znanja. Tako vi i dalje živite mirno i bezbedno i naravno sami. Ali zasto kad ne mora da bude tako? Pomislite šta sve propustate. Kako je sve lepše u životu kada se radi udvoje, pa makar to bilo i spremanje jutarnje kafe.