Put do ženskog srca

Nemate devojku? Ili biste možda želeli da ih imate dve, tri ili da poznajete sve devojke iz vase ulice a možda i celog grada. Kako da steknete što vise prijatelja među devojkama?

Ovaj sajt je napravljen sa tendencijom da vas uputi i usmeri na onaj put koji vodi do ženskog srca. Ako ste početnik ili vam se čini dajoš niste ovladali svim tehnikama zbarivanja riba, izgledaće vam vrlo teško ili čak gotovo i nemoguee da priđete devojci koja vas je momentalno izludela, bilo gde, u bllo koje vreme i pod bilo kojim okolnostima.

Zar vam ne bi bilo prijatno da vas prijatelji vide u društvu sa dugonogom plavom mačkicom, ili da sve slobodno vreme provodite sa devojkom u koju ste ludo zaljubljeni ali se to ne usuđujete da joj kažete.

Ukoliko zaista želite da imate uspeh kod devojaka, vi morate promeniti vaš načjn života. I zato ako vam se učini dok eitate ovu knjigu da u njoj ima ponavljanja, nedoslednosti ili nelogičnosti znajte da je to namerno učinjeno iz vise razloga. Zamislite sebe da ste krenuli da muvate ženske i da se nalazite u nekom restoranu. Brzo otvarate Lap-Top i u sadržaju tražite naslov »Kako upoznati devojku u restoranu«. žurno čitate tekst, zatvarate lap-top i prilazrite devojci izgovarajući malopre pro-čitan tekst.

Ovaj sajt vas uči kako da prevaziđete početne teškoće i zatim, kroz iskustvo i praksu izgradite svoj stil. Ukoliko zaista žeite da poznajete što više devojka i da im slobodno prilazite, čitajući članke na sajtu spoznaćete model ponašanja i ophođenja sa devojkama koji će vam garantovati siguran uspeh. Što više elemenata takvog ophođenja sa de­vojkama budete prisvojili i što se tom idealnom modelu vise budete približili i što vise on bude postao deo vaše ličnosti, to je sigumo da će se vaši (izgledi za uspeh neuporedivo povećati. Zato, pokušajte da se bar malo promenite i krenite u akciju.

Na krajnji izgled ove knjige mnogo su uticali moji iz ove oblasti iskusni drugovi kao i drugarice koleginice i potpuno nepoznate devojke, kojima sam u zavisnosti od okolnosti i interesovanja postavljao najraznovrsnija pitanja iz ove oblasti. Zato se nemojte čuditi ako neke stvari na prvi pogled izgledaju nejasne i protivrečne. Najvažnije je da vi odaberete put koji vašem mentalitetu i ličnosti najviše odgovara, krenete u akciju i izgradite svoj individualni stil, koji će možda kasnije pokušati da kopiraju i slede vaši drugovi.