Žene ne vole neodlučne muškarce

Ako ste spremni na mala odricanja radi jedoe lepe inteligentne i poželjne devojke necete imati nikakvih problema da postignete ono sto želite. Zapamtite to da žene ne vole neodlučne muskarce. Za­to budite odlučni i krenite u potragu za izabranicom svoga srca. Pre svega, ženi morate staviti do znanja da vam je stvarno stalo do nje. Svaka žena voli ka­da joj se muškarac udvara ali na pravi račln, bez glupih, sto puta ponovljenih fraza. Izmislite nesto orlginalno. Budite Iskreni, ljubazni, nasmejani i ne budite previse nestrpljivi i dosadni. Ona će se osećati tada ženstvenom, lepom i seksi. Godiće joj što ste joj prišli, što vas je privukla njena lepota. Sledeci put kada prilazite devojci pomislite da vi u stvari njoj činite uslugu poszo unosite uzbudenje, dramu i romantiku u njen žlvot.

Da li vam se ikada desilo da dok sedite u baru, autobusu, šetate, razgovarate o vremenu, o vasem poslu ili prošlogodišnjem odmoru, razmišljate u sebi kako zanosan osmeh ima ova devojka pored vas, kako njena kosa ima divan odsjaj na suncu ili kako lepo mirise njen parfem. Nemojte dozvoliti da te misli ostanu zarobljene u vašoj glavi, već ih kažite naglas: »Imate divan osmeh«, »pored vas mi brže prolazi vreme« ltd. Budite spontani i prirodni, pricajte o cemu razmišljate i kako se osećate. Ona će to ceniti a vi i ona ćete se bolje osećati. Potrudite se da pronadete šta nju interesuje i cime se bavi. Pričajte, o tome. Možda voi putovanja. Neka vam priča gde je sve bila, kako se provela. Ako voli da kuva pitajte šta najčeše sprema. Pažljivo slušajte njene probleme i dajte joj savet. Tako će steći utisak da ste osoba koja je razume. Time ćete postati još vise vezani jedno za drugo.

Žene vole humor. Ako ste zabavni i duhoviti ko-ristite te vaše osoblne što je vise moguće, To vecina devojaka voii. To naročito važl prilikom upoznavanja. Kažite nešto duhovito, nešto što će je nasmejati Smeh topi ženu, probija led. Ali nemojte imitirati klovna i dozvoliti da se devojka smeje na vas račun.

Roditelji od malena uce devojku da ne razgovara sa strancima, tako da ona sada cesto dolaza u konfliktnu situaciju. Ona bi volala da sa upozna sa nekim simpaticnim miadićem ali na drugoj strani je opterećena zastitnickim rečima mame i tate. Za­to se ponekad ponasa hladnije nego sto bi i sama zelela. Devojka će u pocetku oklevati ali sa vašlm strpljenjem ona će na kraju popustiti. Ona se boji da ako odmah pristane da sa vama izađe, da ćete pomisliti kako je ona aka ženska. Nesvesno prihvatajući takav poziv većina devojaka oseća da radi nešto što nije u redu. Zato ako je devojka hladna i rezervisana kada joj priđete to ne treba da vas obeshrabri. Ne odustajete. Potrudite se malo vise oko nje. Ne plašite se. Ako vam kaže bilo šta ili se osmehne možete biti sigurni da i ona želi da bude sa vama. Upoznati neku ženu nije teško niti komplikovano, samo je potrebno malo vise hrabrosti i odlučnosti. Ako vam se devojka dopadne ne­mojte oklevati da joj priđete, možda je ona bas prava prilika za vas. Pridite joj i kažite bilo šta. Važno je da uspostavite kontakt. Čim ste to učinili već ste dobili pola bitke. Razmisltite, svakako je bolje pokušati nego uopšte ne pokušati.