Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Enterijer Kategorija Kupatila

 

Katalog Kupatila

 

1. Akvabutik

Dobrodošli u „AkvaButik”, pravi evropski salon vrhunske opreme za kupatilo – salon fine italijanske keramike.

http://www.akvabutik.com/

 

2. Alis – oprema za kupatila

S obzirom da zajedno sa keramičkim pločicama oprema za kupatila čini jednu nerazvojnu celinu, u „Alisu” možete pronaći kompletnu opremu i propratne detalje za Vaše kupatilo.

http://www.alis.co.rs/

 

3. Aqua belisimo - Beograd

„Aqua Belisimo” – sve za vaše kupatilo! Pogledajte katalog i uverite se u obim i kvalitet ponude koju vam nudimo za opremanje vašeg kupatila. Nadamo se da ćete u obilju ponude pronaći modele koji odgovaraju vašim zahtevima i željama. Obezbeđena je stručna montaža, garancija i servis van garantnog roka.

http://www.aquabelisimo.co.rs/

 

4. Art deco

Glavna djelatnost preduzeća je nabavka i prodaja opreme za kupatila u koje spadaju keramičke pločice, sanitarije, hidromasažni sistemi i ostala oprema za polaganje keramike. Naša dugogodišnja tradicija u opremanju kupatila daje nam za pravo da kažemo da smo vodeća kompanija u svijetu keramike i sanitarija u BiH.

http://www.artdecokupatila.com/

 

5. Česma

Preduzeće „Česma” d.o.o. bavi se veleprodajom i maloprodajom opreme za kupatila. Zastupnici smo za Srbiju proizvoda „Termotehne” iz Maribora i „Swiss san” Lugano. Asortiman: Tuš kabine, kade, hidromasažne kade, hidromasažne tuš kabine sa saunom, preko 100 vrsta najmodernijih baterija za vodu, keramičke pločice, sanitarija, nameštaj za kupatila...

http://www.cesma.rs/

 

6. Bane, Subotica

Izrada nameštaja i opremanje kupatila. Hidromasažne kade, hidromasažni bazeni, tuš kabine, tuš vrata.

http://www.banesu.rs/

 

7. Beo keramika

Prodajni program, prvobitno oslonjen na keramičke pločice domaćih fabrika, vremenom je dopunjavan proizvodima poznatih svetskih proizvodjača, tako da naš slogan „Sve za kupatilo – kupatilo za sve” u punom smislu oslikava kreativno poslovno opredelenje i želju da uspešno odgovorimo na promenljive i dinamične zahteve tržišta.

http://www.beokeramika.rs/

 

8. Bibis

Bibis je zastupnik najkvalitetnije opreme za vase kupatilo.

http://www.bibis.co.rs/

 

9. Buma Limited D.O.O

Preduzeće Buma Limited d.o.o. osnovano je 2005. godine u Beogradu kao PRIVREDNO DRUŠTVO ZA SPOLJNJU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU. Naša osnovna delatnost u početku je bila trgovina materijalima potrebnim za izradu vodovodnih i kanalizacionih sistema. Kasnije smo proširili asortiman naših proizvoda i ubacili nove, srodne, artikle (sanitarije, tuš kabine, kade, pločice, armature) zbog želje naših klijenata da sve što im treba pronađu na jednom mestu. Danas je Buma Limited, sa nekoliko maloprodajnih objekata u Beogradu, postao ozbiljan snabdevač u domenu vodovodnog i kanalizacionog materijala

http://www.bumalimited.rs/

 

10. Como

U uređenju stana, kupatilo je tokom godina doživelo velike promene. Čovečanstvo nije oduvek vodilo toliko brige o higijeni kao danas, a pored toga kupatilo je mesto za opuštanje i relaksaciju od svakodnevnice, tako da se sada te prostorije mnogo više koriste nego ranije.

http://www.como.rs/kupatila.html

 

11. Company Djapa 8 - Beograd

Firma koja oprema Vase kupatilo.

http://www.djapa8.com/

 

12. Dim Trade

Osnovna delatnost firme je trgovina opreme za kupatila, kupatilskog nameštaja i elektroopreme. Pored trgovine „Dim Trade” se bavi i proizvodnjom savremenog kupatilskog nameštaja kao i blindiranih vrata (Block Lock Door).

http://www.dimtrade.co.rs/

 

13. Diplon

„Diplon” d.o.o. – uvoz, distribucija i veleprodaja kupatilske opreme

http://www.diplon.net/

 

14. Domingo

http://www.domingo.co.rs/galerijakupatila.html

 

15. Enmon group

Keramika i sanitarija, sve za kupatilo na jednom mestu. ENMON d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala (lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, glet masa, španski zid, terofa, bavalit beli). Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

http://www.enmongroup.com/

 


Strane:
12 3

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA