Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Hoteli Kategorija Beograd

 

Katalog Beograd

 

1. Aleksandar Palas Hotel

Hotel u centru Beograda, veoma intiman i miran, čiji menadžment i osoblje sa velikim zadovoljstvom dočekuju i služe goste na najbolji mogući način.

http://www.aleksandarpalas.com/

 

2. Apartmani Beograd

Vebsajt gde se nalaze apartmani i stanovi za izdavanje u Beogradu. Beograd Apartmani sadrži spisak apartmana i stanova, vodič za grad Beograd, mape Beograda, spisak beogradskih kafea i restorana. Tu smo da pomognemo ako dolazite u Beograd i tražite privatan smeštaj u Beogradu, „rentacar”, ukoliko želite da osetite noćni život u Beogradu i sve ostalo što Beograd može da Vam pruži.

http://www.apartmanibeograd.com/

 

3. Happy hostel

U neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice, na 5-7 minuta laganog hoda nalazi se novootvoreni „Happy Hostel”. Na drugom spratu u ulici Kralja Milutina uživaćete u tihom okruženju sa pogledom na sam centar grada.

http://www.happy-hostel.com/

 

4. Happy Hostel - Blog

U neposrednoj blizini glavne autobuske i železničke stanice, na 5-7 minuta laganog hoda nalazi se novootvoreni Happy Hostel.

http://happyhostel.blogspot.com/

 

5. Hostel Jedro-Apartmani

Najbolje opremljen hostel u Beogradu - Hostel Jedro je hostel čiji je cilj da vam pruži sav luksuz koji možete da poželite i da se osećate kao kod kuće. Baš zbog toga smo opremljeni sa četiri kupatila sa tuš kabinama i jednom posebna tuš kabinom koja dolazi uz sastav jedne sobe. Pored smeštaja u hostelu možemo da Vam pružimo jedan od apartmana koje imamo u opticaju i iznajmljujemo po sistemu stan na dan, nedelju ili mesec, svaki izuzetno luksuzan i kompletno opremljen. Sve naše privatne sobe su opremljene sa LCD televizorima i kablovskom televizijom, savršeno opuštanje tokom vašeg dnevnog odmora na Novom Beogradu ili noćenju. Takođe sve naše sobe imaju potpunu pokrivenost našeg wifi sistema i pobrinuli smo se da vam internet teće glatko. 0605040369

http://www.hostelbgd.com/index.html

 

6. Hostel Yellowbed

The hostel Yellowbed is located in the Visnjiceva street no. 3 on the second floor of a building which represents the good old spirit of Belgrade. You will find our hostel in the very center of Belgrade and in it the center of events.

http://www.yellowbed.net/

 

7. Hotel Astoria

Hotel sa tri zvezdice smešten u centru grada, blizu autobuske i železničke stanice.

http://www.astoria.co.rs/

 

8. Hotel Šumadija

Hotel sa četriri zvezdice savremenog poslovnog tipa sa odgovarajućim komforom po svetskim standardima u kome je na veoma originalan način ostvaren uspešan spoj tradicionalnih srpskih vrednosti sa zahtevima modernih vremena.

http://www.hotelsumadija.com/

 

9. Hotel Babe, Sopot

"Kantri klub" hotel "Babe", smešten je u istoimenom selu, nadomak Sopota. Ime je dobio po rimljaninu Baberiusu, koji je u trećem veku eksploatisao rudu olova, upravo na mestu gde je posle toliko godina sagrađen ovaj velelepni hotel.

http://www.country-club-hotel-babe.com/

 

10. Hotel Balkan

Hotel smešten u samom centru Beograda koji svojim sadržajima i uslugom predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju iz uživanja: istorijat, rezervacije, smeštaj.

http://www.balkanhotel.net/

 

11. Hotel Hyatt

The luxury Hotel Hyatt Regency Belgrade is located in New Belgrade city centre, Serbia. The hotel is within walking distance of Sava Centre - the largest conference and concert venue in Belgrade. The Hotel is 15 minutes from Belgrade Airport. The hotel is also host to Club Olympus Spa and Health Club.

http://belgrade.regency.hyatt.com/

 

12. Hotel Inter Continental

Hotel smešten na levoj obali reke Save u poslovnom centru Beograda sa 415 soba, uključujući i 30 apartmana, opremljenih po najvišim svetskim standardima, osam banket i konferencijskih sala, vrhunskim restoranima i sportsko-rekreativnim centrom.

http://www.ichbg.com/

 

13. Hotel Le Petit Piaf

Hotel smešten u istočnom delu starog Beograda u Skadarliji, izuzetno atraktivnoj turističkoj lokaciji poznatoj po kultnim restoranima, umetničkim galerijama, antikvarnicama i prodavnicama suvenira: sobe i apartmani, restoran, usluge, rezervacije.

http://www.petitpiaf.com/

 

14. Hotel M

Ako trazite smeštaj u Beogradu, Vaš najbolji izbor je Best Western Hotel M, koji je smešten u ekskluzivnom delu Beograda, okružen krošnjama drveća Banjičke šume, tišinom i cvrkutom ptica.

http://www.hotel-m.com/

 

15. Hotel Majestic

Hotel sa 4 zvezdice smešten na veoma pogodnoj lokaciji u najužem centru Beograda u kome će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa šest decenija dugom tradicijom.

http://www.majestic.rs/

 


Strane:
12

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA