Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Kultura i umetnost Kategorija Galerije

 

Katalog Galerije

 

1. Ada ciganlija

Prezentacija adaciganlija.info je samo nastavak zajedničkog druženja. Ada ciganlija je mesto koje nas okuplja i ovo je sajt prvenstveno o nama koji dolazimo na Adu, a samim tim i o adi.

http://www.adaciganlija.info/

 

2. Antikavarnica - Galerija "Rhino"

Antikvarnica i galerija čija je delatnost otkup i prodaja antikviteta i umetničkih predmeta kao i usluge restauracije umetničkih predmeta, komisione prodaje i stručnih procena i konsultacija.

http://www.antikvarnicarhino.co.rs/

 

3. Antikvarnice Beograd - Ćirković

Antikvarnica - ikone, slike i skulpture, srebro, posrebrenje, porcelan, staklo, lusteri i lampe.

http://antikviteticirkovic.com/

 

4. Art galerija

http://www.artgalerija.net/

 

5. Artefect Gallery

Internet galerija koja se bavi aukcijama, prodajom i promocijom umetničkih dela i antikviteta: aukcije, prodaja, galerije, servisi.

http://www.artefect.com/

 

6. Artmedia

http://www.artmedia.co.rs/

 

7. Corner Art

Galerija Umetnickih Slika u Beogradu Galerija Slika Corner ART BeogradGalerija umetnosti Corner Art nudi veliki izbor umetničkih slika različitih formata i slikarskih pravaca, medju kojima ulja na platnu, grafika, akvarela, pastela kao i reprodukcija i postera poznatih internacionalnih slikara. Prilikom kupovine umetnickog dela, dobijate zvaničan sertifikat i garanciju da ste kupili originalno umetnicko delo - sliku. Naša galerija ima stalnu saradnju sa mnogim našim likovnim umetnicima. Tu su slikari Milan Tucović, Vladimir Dunjić, Sergej Aparin, Željko Djurović, Jale, Tikalo, i mnogi drugi.

http://www.corner-art.net/

 

8. Galerija 107

http://www.galerija107.co.rs/

 

9. Galerija Alan

Prodajna galerija „Alan“ u svojoj ponudi nudi umjetničke slike raznih i poznatih hrvatskih slkara, te profesionalne boje za slikanje i cjelokupan slikarski materijal.Prodaja slika, uokviravanje slika, ostakljavanje prozora i vrata, ukrašavanje staklenih suvenira, uokviravanje ogledala i tečajevi slikanja.

http://alan.hr/

 

10. Galerija Zvono

http://www.galerijazvono.org/

 

11. Prodaja Umetnickih Slika

Ovo je online prodavnica koja se bavi prodajom umetnina i umetničkih slika

http://prodajaslika.info/

 

12. Prodajna galerija Beograd

Prodajna Galerija „Beograd” se nalazi na Kosančićevom vencu, u starom delu grada okruženom Fakultetom primenjenih umetnosti, Patrijaršijom Srpske Pravoslavne Crkve, Konakom knjeginje Ljubice i drugim starim zdanjima sa kojima čini jedinstvenu ambijentalnu celinu. Zgrada u kojoj je smeštena predstavlja zaštićeni spomenik kulture koja ima dugu istoriju počev od njenog nastanka 1911. godine. Namena joj se godinama menjala do novijeg razdoblja kada je postala svojevrsno steciste umetnika i ljubitelja umetnosti. Time se zapravo nastavlja, u tom delu grada, davno začeta tradicija vezana za nastanak prve slikarske škole Steve Todorovića (1895) i škole Kirila Kutlika (1895).

http://www.galerijabeograd.org/

 

13. Savremena galerija - Zrenjanin

Galerija koja sakuplja, čuva i sistematski istražuje dela domaće posleratne umetnosti, nastala uglavnom i Umetničkoj Koloniji u Ečki, i organizuje mnoge druge kulturne programe: izložbe, bijenali, kamerni koncerti, promocije, književni susreti.

http://www.galerija.co.rs/

 

14. Svet od stakla

http://www.svetodstakla.co.rs/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA