Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Medicina, zdravlje Kategorija Alternativna medicina

 

Katalog Alternativna medicina

 

1. Ajkus

http://www.ajkus.org/

 

2. Aloe story

Poštovani posetioci predstavlajmo vam paletu proizvoda „Forever Living Products” a sačinjenu na bazi „ALOE VERE”. Budite zdravi, lepi, srećni i uspešni.

http://www.aloestory.com/

 

3. Aloja Vera

Aloja Vera – Aloe Vera Forever Living proizvodi.

http://aloe.dnh.sk/

 

4. Altera

Specijalizirani smo na području suvremenih elektronskih radiestezijskih mjerenja zračenja. Godišnje izvršimo cca. 1000-1500 mjerenja spavaćih soba i kancelarija te zemljišnih parcela namijenjenih izgradnji stambenih prostora (kuća).

http://www.alternativa-si.com/

 

5. Anastazija, kedar

Zvoneći kedri Rusije.

http://www.anastasija-zvonecikedri.com/

 

6. Balans Medika

BALANS MEDIKA Centar za uravnotežen i kvalitetan život U rešavanju problema i situacija, koje u većini slučajeva nisu ni jednostavne ni prijatne, trudimo se da sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti, fizičku, psihičku, mentalnu i duhovnu, kako problem ne bi posmatrali ad hoc i/ili ga pokušali rešiti zasebno od celine. Iskrenost, bogato radno i životno iskustvo iz mnogih oblasti, pomaže nam da na našem putu vrednujemo ljudski život kroz najvišu vrednost - ZDRAVLJE. Dugoročno gledano, nadamo se da će mnogi na putu duhovnog i fizičkog preobražaja, spoznati da su moći našeg svesnog uma nemerljive, ali svakako tolike, da nam mogu promeniti život na bolje, na zajedničku rad

http://www.balansmedika.com

 

7. Belenus - ordinacija za biorezonantnu dijagnostiku i terapiju

U ordinaciji Belenus se biorezonantnom terapijom na bezbolan i prijatan način dijagnostikuju alergije i oboljenja i vrši terapija bez upotrebe lekova.

http://www.belenus.rs

 

8. Bioterapija

Bioenergetske tretmane – bioterapiju po metodi Zdenka Domančića u zagrebačkim Šestinama provode terapeuti Ivan Roca, Veljko Jurki, Vlaho Bratoš i Andrea Kirinčić.

http://www.bioterapija.org/

 

9. Energetix

Magnetna terapija. Pronađite informacije vezane za magnetnu terapiju kao i za lečenje reumatizma, artritisa, išijasa i drugih bolesti magnetnom terpijom.

http://www.energetix.co.rs/

 

10. Hemoroidi, simptomi i lecenje

Bio Balkan NET je preduzeće osnovano u jesen 2007. godine. Nosilac ideje, osnivač i vlasnik je Mladen J. Petrović. Iako postoji relativno kratko, ideja i pogotovo delatnost kojom se bavi datiraju iz znatno dužeg perioda u prošlosti. Porodična tradicija durmitorskog kraja i brda severne Crne Gore, rad, entuzijazam i vera u uspeh udruženi su u energiju ovog projekta. Dugogodišnja saznanja o lekovitosti biljaka koja su primenjivana prilikom lečenja dala su recepturu koja je u novijem vremenu pretrpela sitne izmene i doživela značajne tehnološke inovacije. Kao deo duge porodične tradicije lečenja biljem, naša receptura se negovala i razvijala više od jednog veka, da bi konačno doživela finalizaciju i tržištu ponudila sasvim prirodne, lekovite proizvode.Naš sajt je nezavisni distributer i u saradnji sa firmom Bio Balkan NET nudimo mogućnost da jednostavno poručite njihove proizvode preko interneta.

http://www.hemoroidi-simptomi-lecenje.com

 

11. Herbateka

http://www.herbateka.com/

 

12. Homeopatski studio Hiperikum

http://www.homeopatija.net/

 

13. Isceljitelj - bioenergija

http://www.iscelitelj.com/

 

14. Koloidna srebrna voda

http://www.srebrnavoda.com/

 

15. Narodni lekovi

Narodni lekovi od lekovitog bilja. Lekovito bilje u narodnoj medicini. Narodni recepti od lekovitih biljaka. Čajevi i melemi od lekovitog bilja.

http://narodnilekovi.rs/

 


Strane:
12

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA