Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Medicina, zdravlje Kategorija Stomatologija

 

Katalog Stomatologija

 

1. Špehar ordinacija dentalne medicine

Gotovo svatko tko i malo brine za sebe zna koliko je bitno imati lijepe i zdrave zube. Upravo o tome brine Ordinacija dentalne medicine Špehar, u kojoj će se pobrinuti da vaši zubi budu zdraviji i sjajniji nego ikad. Kvalitetu usluga u ordinaciji Špehar garantira vrhunsko osoblje na čelu sa dr.med.dent. Davor Špehar, članom Hrvatske komore dentalne medicine i American Academy of Cosmetic Dentistry. Stomatološka ordinacija Špehar bavi se svim granama dentalne medicine, kao što su protetika, implantologija, endodoncija, ali i estetskom dentalnom medicinom. Dentalna protetika bavi se restauracijom pojedinačnih zubi ili nadoknađivanjem izgubljenih zubi i pripadajućih struktura, što prije svega podrazumijeva fiksne i mobilne protetske radove. Dentalna implantologija kako i sam riječ kaže, bavi se ugradnjom implantata. Implantati su mali vijci koji se ugrađuju u bezubu kost gornje i donje čeljusti, koji služe kao nadomjestak korjena izgubljenog zuba. Samim time zubni implantati predstavljaju najbolje i natrajnije rješenje za nadomjestak jednog ili više izgubljenih zubi. Također, u dentalnoj ordinaciji Špehar bave se i popravcima, odnosno liječenjem zuba. Restaurativna stomatologija obuhvaća nadomještanje izgubljenih tvdih zubnih struktura, odnosno komada zuba do čijeg je gubitka došlo uslijed patoloških procesa u caklini, karijesu ili zbog frakture zuba. Kako je osim zdravlja zubi izuzetno bitan i njihov izgled, privatna ordinacija Špehar svojim estetskim terapijama pomoći će Vam da imate prekrasan osmjeh kakav bi svatko poželio. Stoga posjetite stomatološku polikliniku Špehar u Bjelovaru i prepustite svoje zube u ruke vrsnih stručnjaka dentalne medicine.

http://ordinacijaspehar.hr/

 

2. BL Dental

Zubotehnički laboratorij

http://www.zubnatehnika.com/

 

3. Dr. Brašanac

http://www.drbrasanac.com/

 

4. Moj zubar

Osnovana 1996. godine pod imenom "ORAL B", osnivač i vlasnik poliklinike je dr Branislav Čukić. Momentalno poliklinika ima tri radna mesta i operacionu hiruršku salu. Pružamo stomatološke usluge na najvišem specijalističkom nivou, po najsavremenijim svetskim standardima. Lekari klinike su edukovani na prestižnim klinikama u Srbiji, Evropi i SAD-u.

http://www.mojzubar.com/

 

5. Odrinacija Dent Vaf

http://www.dentvaf.co.rs/

 

6. Odrinacija Estetika

http://www.estetikadent.co.rs/

 

7. Odrinacija SavaDent

http://www.savadent.co.rs/

 

8. Ordinacija Dental Zdravlje Vrnjačka Banja

Stomatološka ordinacija u Vrnjačkoj Banji - Dental Zdravlje

http://www.dentalzdravlje.com/

 

9. Ordinacija Kolak

http://www.ordinacijakolak.com/

 

10. Perladent

Stomatološka ordinacija „Perladent” pruža sve vrste stomatoloških usluga po povoljnim cenama. Ordinacija se nalazi u Novom Sadu.

http://www.stomatologns.com/

 

11. Pro Familiae

Savremena stomatološka ordinacija osnovana 1991. god, koncipirana po evropskim kriterijumima i standardima. Pruža sve vrste stomatoloških usluga sa posebnim osvrtom na timski rad u estetskoj stomatologiji.

http://www.stomatologijabg.com/

 

12. Savadent

SAVADENT ordinacija opšte stomatologije

http://www.savadent.com/

 

13. Stomatološka ordinacija Apolonia

Stomatološka ordinacija Apolonia

http://www.apolonia.rs/

 

14. Stomatološka ordinacija Jelača

Želite preventivan pregled? Boli Vas nešto? Zakažite besplatan pregled, pozovite odmah naš broj 021/401-189 Naša ordinacija nudi besplatan pregled svima koji žele da provere zdravlje svojih zuba. • Obavićemo detaljan pregled Vaših zuba i desni. • Napravicemo za Vaš plan terapije. • Odgovorićemo na sva Vaša pitanja. • Vi ćete sami odlučiti šta želite dalje. • Radno vreme naše ordinacije je od 09-19h svakog radnog dana. Usluge stomatološke ordinacije Jelača: • Zubni implantati - od 390€ • Krunice i mostovi - od 70€ • Ortodoncija - Fiksne proteze od 900€ • Parodontologija • Lečenje zuba • Zubne fasete - od 33€ Naš pristup prema pacijentu obećava: • Profesionalizam i saosećanje • Atmosferu dobrodošlice • Visok nivo sterilizacije i higijene • Savetovanje i brigu. Naša stomatološka ordinacija se nalazi u Novom Sadu, na Bulevaru Slobodana Jovanovića u zgradi pod brojem 16, na 2. spratu. Ordinacija raspolaže sa dve stomatološke stolice i sa svim drugim neophodnim aparatima i materijalima za kvalitetno obavljanje svih stomatoloških intervencija. Koristimo visokokvalitetne materijale od renomiranih proizvođača i najsavremenije metode lečenja.

http://stomatoloskaordinacijajelaca.rs

 

15. Stomatološke ordinacije

Svi značajni zubari iz gradova Srbije na jednom mestu, uz bogate informacije ordinacija, galerije slika, popuste na stomatološke usluge, sistem ocenjivanja i deljenja utisaka.

http://www.stomatoloskeordinacije.info

 


Strane:
12

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA