Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Posao, biznis Kategorija Bazeni, fontane

 

Katalog Bazeni, fontane

 

1. Alfa

Preduzeće „Alfa” bavi se uvozom i ugradnjom bazena, jakuzi kada, sauna i biro opreme. Sarađuje sa velikim brojem firmi iz inostranstva, kao sto su „D&W Pool, Riviera Pool, Saunalux, Olivetti, Olympia, Ricoh”, itd.

http://www.alfa.co.rs/

 

2. Alpe fontane

Atelje “ALPE” osnovan je 1982. godine. Bavi se projektovanjem i izradom dekorativno skulpturalnim vodenim aranžmanima.

http://www.fontane.co.rs/

 

3. Aquaworld

„AquaWorld” d.o.o. je preduzeće osnovano sa idejom da neprekidno traga za novim proizvodima nadprosečnog kvaliteta, plasirajući ih na tržištu kroz specijalizovanu dilersku mrežu uz odgovarajuću podršku i savremenu poslovnu orijentaciju.

http://www.aquaworld.rs/

 

4. Bazeni Diamant

„Diamant Unipool” Vam predstavlja svoj proizvodni program baštanskih i bazena za interijere – proizvodimo visokokvalitetne bazene od specijalne homogene plastike, koja je namenjena za proizvodnju bazena. Materijal se odlikuje visokim stepenom zadržavanja boje i otpornošću protiv mraza. Bazene proizvodimo do dubine 150 cm.

http://www.bazenidiamant.com/

 

5. ECO Aqua - Kruševac

Naša radnja „ECO AQUA” obuhvata nekoliko segmenata, odnosno nekoliko kategorija: izradu fontana: spoljne i unutarnje (fiksirane i pokretne); izrada staza za dvorišta od prirodnog kamena; izrada česama od prirodnog kamena sa kompletnom instalacijom vode; oblaganje bunara, kamina, šankova, zidova u enterijeru i eksterijeru; prodaja kamena za vašu samostalnu izradu.

http://www.fontane-srbija.com/

 

6. Efekt Kraljevo

Bazeni, saune, dodatna oprema, usluge, projektovanje bazena, rekonstrukcija bazena, gradnja i montaža, parterno uređenje.

http://www.efekt.co.rs/

 

7. Eurokerex

Bazeni i saune – projektovanje, izgradnja i održavanje – Eurokerex d.o.o. Subotica.

http://www.bazeni.co.rs/

 

8. Lux pools

„Lux pools” se bavi se planiranjem, projektovanjem, isporukom, ugradnjom i održavanjem specijalizovane opreme za sve vrste bazena i „Jacuzzi-a”, u cilju privatne i javne upotrebe.

http://www.luxpools.com/

 

9. montazni bazeni

bazeni,montazni bazeni,izgradnja bazena

http://bazeni.in.rs/

 

10. NS plastic

„NS Plastic” d.o.o. je ovlašćeni zastupnik nemačke kompanije „Roechling” koja je svetski lider u proizvodnji inženjerske odnosno tehničke plastike.

http://www.nsplastic.net/

 

11. Ostral

Prodaja i održavanje hidromasažnih (spa) bazena. „Ostral” je porodična firma osnovana 2005. godine sa željom da se tržištu Srbije i regiona ponudi profesionalan pristup prodaji, servisiranju i održavanju hidromasažnih bazena.

http://www.ostral.co.rs/

 

12. Pool service

http://www.poolservice.co.rs/

 

13. Valek Commerce

„Valek Commerce” d.o.o. iz Banjaluke je specijalizovano preduzeće za izgradnju fontana, bazena, vodoinstalacija i sistema za navodnjavanje, vještačkih jezera i potoka, te ostalih vidova vodene relaksacije i korišćenja vode u komercijalne svrhe.

http://www.valek-banjaluka.com/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA