Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Nekretnine Kategorija Građevina

 

Katalog Građevina

 

1. "S&R MAGMA" d.o.o.

S&R MAGMA d.o.o. je privredno društvo čija je pretežna delatnost izvođenje elektro-montažnih radova.Osnovano je 1992. godine kao inženjering preduzeće u oblasti građevinsko-zanatskih radova.U prvim godinama rada privredno društvo je, prateći potencijale tadašnjeg tržišta, bilo više okrenuto ka građevinsko-zanatskim radovima dok su elektro-radovi bili prateća delatnost.Od 2003. godine., usmeravamo svoje kapacitete u pravcu razvoja elektro-montažne operative, što dovodi do specijalizovanja i pretežne opredeljenosti ka izvođenju elektro-montažnih radova. S&R MAGMA danas raspolaže sa preko četrdeset zaposlenih, čija visoka stručna osposobljenost u kombinaciji sa tehničkom opremljenošću i dugogodišnjim iskustvom, garantuje odgovornost, efikasnost i kvalitet u pružanju usluga.

http://www.srmagma.co.rs/

 

2. Alkadon d.o.o.

Alkadon d.o.o. Sto Srbija - termoizolacija, fasade, fasadni sistemi

http://www.sto.rs

 

3. Allometal

Allometal d.o.o. iz Beograda distribuira na domaćem tržištu kvake italijanskog proizvođača Metal-Fer S.n.c. Nudimo širok izbor modernih i veoma kvalitetnih kvaka od mesinga i hroma, i to u varijantama sjajni mesing, mat mesing, sjajni hrom, mat hrom... itd.

http://www.allometal.co.rs/

 

4. Alp

„ALP” je privatno preduzeće koje se bavi završnim radovima u građevinarstvu, specifičnim radovima na velikim visinama (održavanje, zaštite ili sanacije svih vrsta: privrednih, poslovnih objekata), obukom kadrova za radove na visini, kao i tematikom obuke kadrova u industriskim i taktičkim tehnikama.

http://www.alp.co.rs/

 

5. Alumatic stolarija

Samostalna zanatska radnja “Alumatic“ je počela sa radom 1. maja 2008. godine kao porodična radionica za izradu stolarije od PVC-a i aluminijuma u Beljini kod Barajeva u blizini Beograda. Još od osnivanja insistiramo na kvalitetu, postojanosti i trajnosti naših vrata i prozora i zbog toga su u naše proizvode ugradjene najkvalitetnije komponente najpoznatijih svetskih proizvodjača

http://www.alumatic.co.rs/

 

6. As Commerce Stan

Izgradnja i projektovanje – građevina, izgradnja, projektovanje, rekonstrukcija.

http://www.ascommercestan.com/

 

7. Atrijum

Projektni biro „Atrijum” Kragujevac – projektovanje, inženjering, nadzor.

http://www.atrijumkg.com/

 

8. Šulex

„Šulex”, trgovina na veliko drvetom i malo građevinskim materijalom i rezanom građom.

http://www.stovariste-sulex.com/

 

9. Brvnare

BRvnare proiyvodnja i prodaja u Srbiji

http://www.brvnare.org

 

10. Dizajn studio

Diazjn studio

http://www.goblenstudio.rs/

 

11. Ekoenergija Mačkat

Ekoenergija Mačkat

http://www.ekoenergija-mackat.com/

 

12. EuroEngineering

http://www.euroengin.com/

 

13. Gipsarski Radovi Novi Sad Ns Stil Enterijeri

Bavimo se ulepšavanjem životnog prostora sa željom da učinimo vaš život lepšim i lakšim. Firma Ns Stil Enterijeri nalazi se u Novom Sadu i obavlja zavšne radove u građevinarstvu. Nudimo gipsarske usluge u koje spadaju spušteni plafoni, pregradni zidovi, oblaganje zidova takozvano suvo malterisanje, obradu špaletni, izradu različitih polica i kaskada, lepljenje gipsane ornamentike, adaptacija potkrovlja i postavlanje led rasvete. www.gipsarskiradovi.rs

http://www.gipsarskiradovi.rs

 

14. Građevinarstvo

http://www.gradjevinarstvo.co.rs/

 

15. Graševinsko preduzeće Graditelj NS

Građevinska firma za izgradnju svih vrsta infrastrukturnih, građevinskih i stambenih objekata. Veliko iskustvo sa preko 150 stambeno-poslovnih objekata.

http://graditelj-ns.co.rs/

 


Strane:
12 3

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA