Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Nekretnine Kategorija Montažne kuće

 

Katalog Montažne kuće

 

1. GMD Inženjering o.d. Ivanjica

Kuće po vašoj meri!

http://www.montazniobjekti.com/

 

2. Intal

Montažne kuće – preduzeće „Intal” a.d. Milići proizvodi montažne kuće, kao i montažne objekte svih namjena, uz maksimalno uvažavanje potreba, želja i mogućnosti kupaca.

http://www.intal-milici.com/

 

3. Jova

Ako želite da imate svoju sopstvenu kućicu iz bajke, onakvu kakvu ste zamišljali, bilo da je postavite na svom parčetu zemlje na planini, u banji, pored reke, van grada, vašu želju i zamisao lako ćete ostvariti ako se obratite pravim znalcima za izgradnju brvnara, stolarskoj radnji "JOVA".

http://www.zlatibor-brvnare.co.sr/

 

4. Jova

Stolarska radnja „Jova", iz Čajetine, iza sebe ima na desetine proizvedenih brvnara i montažnih kuća (objekata) od drveta kao i stotine komada nameštaja i stolarije.

http://www.brvnare.rs/

 

5. Master Ivanjica

Montažne kuće. Projektovanje i izgradnja stambenih montažnih i vikend kuća – 30 godina radnog iskustva.

http://www.montaznekuce.in.rs/

 

6. MONTAŽNE KUĆE - "Eko kuća" Ivanjica

EKO KUĆA d.o.o. je preduzeće specijalizovano za izgradnju montažnih kuća i objekata po želji kupca. Osnovne aktivnosti preduzeća su razvoj, proizvodnja i postavljanje montažnih i drvenih kuća. Sve EKO KUĆE su unikati, izrađeni po merama i željama naručilaca bez obzira na to za kakav objekat se odluče.

http://www.eko-kuca.com/

 

7. Montažne kuće

Izgradnja i projektovanje stambenih montažnih kuća i vikendica, po postojećem ili po vašem projektu. Kvalitet garantuju godine iskustva i veliki broj izgrađenih objekata po zemlji i inostranstvu.

http://www.montaznekucebreza.com/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA