Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Obrazovanje Kategorija Razno, obrazovanje

 

Katalog Razno, obrazovanje

 

1. Accademia del Lusso

Accademia del Lusso, Milano – predstavništvo u Beogradu. Italija je u svetu poznata po kreativnosti, po harizmatičnim i stručnim ljudima koji rade u oblastima mode, dizajna, hrane, umetnosti, luksuza i u mnogim drugim. Kako se ove vrednosti ne bi izgubile već održavale neophodno je prenositi ih sa generacije na generaciju, kako u Italiji tako i u drugim zemljama.

http://www.accademiadellusso.rs/

 

2. Amfiteatar

Naučno popularni portal: psihologija, nauka i tehnologija, saveti iz oblasti posla i karijere, globalni trendovi, direktorijum linkova i biblioteka radova.

http://www.amfiteatar.org/

 

3. Analogija

Analogija je logička metoda, a logika je nauka o oblicima ispravne ili pravilne, misli i metodama saznanja. Analogija je oblik posrednog zaključivanja, kod kojeg se polazi od celokupnog ili pojedinačnog, pa se na njima zaključuje po sličnosti. Ako su dva predmeta slična po nekim osobinama, možemo zaključiti da su slična i u drugim osobinama. Ovde postoje mogućnosti za ispravan zaključni sud, a to je još verovatnije ako se upoređuju bitne osobine ili sastavi.

http://www.analogija.com/

 

4. Anglia - kursevi engleskog jezika

škola engleskog jezika banja luka, kursevi engleskog jezika banja luka, kursevi stranih jezika banja luka, engleski za djecu banja luka, engleski za odrasle, englesko zabavište, engleski vrtić, engleske radionice, dječije radionice

http://www.angliabl.net/

 

5. Čisto postojanje

http://cistopostojanje.com/

 

6. Blog , OŠ Milica Milošević

http://www.blogoye.org/stefanpantic

 

7. Centar za razvoj karijere FON

http://www.foncareercenter.org/

 

8. D.Nikolic - Internacionalnom Univerzitetu u Brčkom - doktor bezbjednosti.

- Knjiga „Hemijsko-radijaciona dimenzija bezbijednosti“, Crna Gora, 2011. - Učešće na naučnom skupu %22 Politehnika 2011 - u susret evropskim integracijama u oblasti kvaliteta, bezbednosti, zdravlja na radu i zaštite životne sredine%22 Beogradska politehnika, Beograd, 02.12.2011. godine

http://www.dragannikolic.me/index.php

 

9. Digitalna elektronika i programiranje

http://milan.milanovic.org/skola/

 

10. Električna energija

Osnovni cilj ovog sajta je promovisanje racionalne potrošnje električne energije, ušteda u domaćinstvu, kvalitetniji način života. Saveti za energetski efikasno domaćinstvo.

http://www.grujic.co.nr/

 

11. Filozofija

http://www.filozofija.info/

 

12. Hemija mladima

http://www.hemija-mladima.org/

 

13. Jovan Mrđenovački

Stvaram slike, crteže, kolaže,grafike, ilustracije poezije. Slikam ikone, ostvarujem kontakt sa publikom u ateljeu, pripremam učenike za polaganje prijemnih ispita za srednju dizajnersku školu. Održavam časove slikanja i crtanja (individualno i u malim grupama, za sve uzraste). Predajem likovnu kulturu učenicima osnovne škole "Vlada Aksentijević" u Beogradu. Pisac sam više recenzija za udžbenike iz likovne kulture i jednog priručnika (izdanja zavoda za udžbenike). Pišem i objavljujem prikaze likovnih izložbi, tekstove o likovnom stvaralaštvu i ikonopisu.

http://www.jovanmrdjenovacki.com/

 

14. Koalicija mladih – Obrenovac

Portal Mladi u „Obrenovcu Info” je pokrenut u okviru projekta „Koalicija mladih Obrenovac”, koji realizuje Centar za građansko delovanje.

http://www.mladiuobrenovcu.info/

 

15. Kurs iz knjigovodstva Beograd

Kursevi knjigovodstva u Centru za računovodstvo i poresko savetovanje BIZ Concept namenjeni su svima onima koji žele da nauče i savladaju vodjenje poslovnih knjiga za pravna lica i preduzetnike. Kursevi iz dvojnog i pogonskog knjigovodstva se sprovode po programu koji je prilagodjen svim polaznicima, čak i onima koji nikada nisu došli u dodir sa knjigovodstvom, jer za relativno kratak period i na veoma učinkovit način ovladavaju ovom materijom.

http://www.kursknjigovodstva.rs/

 


Strane:
12 3

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA