Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Obrazovanje Kategorija Škole jezika

 

Katalog Škole jezika

 

1. AFLS

Asocijacija škola stranih jezika Srbije.

http://www.afls.co.cc/

 

2. Angleške vaje

Free english exercises – Za vse, ki se želite naučiti, obnoviti in utrditi angleški jezik.

http://www.free-english-exercises.com/

 

3. Škola španskog jezika

http://www.skolaspanskog.com/

 

4. Škola stranih jezika - Smart Basic

Škola stranih jezika - Smart Basic, još od 2003. godine održava redovne kuseve: engleskog jezika, nemačkog jezika, španskog jezika, italijanskog i grčkog jezika) i specijalizovane kurseve stranih jezika

http://smartbasic.edu.rs/

 

5. Škola stranih jezika Moqui

Škola stranih jezika Beograd-kursevi stranih jezika.

http://www.mogi.co.rs/

 

6. Bejza

Edukativni centar „Bejza”, škola stranih jezika, kompjuterska obuka, kursevi za rad na računaru.

http://www.bejza.edu.rs/

 

7. Belgrade Summer School

Beogradska letnja škola (BSS-Belgrade Summer School) je međunarodna škola jezika koja se održava u Beogradu i Srbiji. Škola je podeljena u dve smene, svaka u trajanju od po dve nedelje, od 2. do 29. jula 2012. (2-15. jula i 16-29. jula). Ovaj međunarodni događaj se sastoji od obrazovnog - kursevi jezika i društvenog dela - kulturne i rekreativne aktivnosti i ekskurzije.

http://www.belgradesummer.org

 

8. Beolingua

http://www.beolingua.co.rs/

 

9. Britanicca school

Škola engleskog jezika.

http://www.britaniccaschool.com/

 

10. Concord Language School

Škola stranih jezika CONCORD osnovana je 1995. godine i jedna je od prvih privatnih škola za učenje stranih jezika u Beogradu. Sedište se nalazi na Vračaru, u elitnom rezidencijalnom ali i poslovnom delu grada. Tokom razvoja škole, i u cilju proširenja delatnosti, 1999. godine otvorena je i druga škola u samom centru grada, na opštini Stari grad.koja je 2005 godine preseljena na Dorćol, blizu Kalemegdana. Od 2007 godine CONCORD ima svoja isturena odeljenja u Boru, Zaječaru, Kladovu, Knjaževcu i Majdanpeku. Concord team od samog početka vode profesori jezika obrazovani u inostranstvu kojima je uspelo da u našem gradu stvore školu jezika po ugledu na najbolje svetske koledže. Profesorski kadar je mlad, obrazovan, pouzdan i pun entuzijazma za primenu najboljih metoda za učenje stranih jezika. Svi su diplomirani profesori jezika sa međunarodnim diplomama a svake godine im se pridruži i po neki "native speaker". Osnovna delatnost škole je podučavanje stranim jezicima. Jezici koji se predaju su engleski, italijanski, nemački, francuski, španski, grčki i srpski za strance. Nastava se izvodi po najnovijim originalnim udžbenicima uz audio i video podršku. Uz to se koriste rečnici, gramatike, testovi i knjige poznatih izdavačkih kuća kao što su Oxford University Press, Cambridge UP, Longman, McMillan, Ladybird, Heineman, Klett, Didier, Guerra... Škola omogućava kupovinu knjiga, rečnika, kaseta i drugih edukativnih materijala a poseduje i svoju biblioteku sa mnoštvom knjiga i časopisa. Sve studente ohrabrujemo da iskoriste i ove dodatne sadržaje. Izaberite kurs koji najviše odgovara Vašem nivou znanja i pridružite nam se.

http://www.concord.rs

 

11. Educo Team

http://www.educoteam.co.rs/

 

12. Educoteam

Educoteam je ovlaščeni predstavnik od strane svih škola, a za većinu ima ekskluzivno pravo predstavljanja na teritoriji Srbije, Crne Gore i BiH.

http://www.educoteam.rs/

 

13. Eduka centar

„Eduka centar” je visoko specijalizovana ustanova čija je primarna funkcija pružanje edukativnih usluga a sve u cilju podizanja kvaliteta ličnog života.

http://www.eduka-centar.com/

 

14. English Online

Učenje engleskog jezika kroz slušanje omiljenih pesama, čitanje knjiga, gledanje filmova u obliku igre

http://english-online.rs

 

15. Estudiohispanico

Learn Spanish in Spain on a course at one of our Spanish schools. We offer a wide range of Spanish courses and levels at a friendly school in many places throughout Spain.

http://www.estudiohispanico.com/

 


Strane:
12

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA