Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Posao, biznis Kategorija Marketing, konsalting

 

Katalog Marketing, konsalting

 

1. Biznis plan

Današnje poslovanje nezamislivo je bez finansijskih instrumenata kojima srpsko financijsko trzište obiluje. Kako se snaći sa veoma strogim uslovima banaka i ostalih finansijskih institucija bez čijeg je posredovanja nemoguće postati uspešan preduzetnik? Mi pružamo usluge savetovanja na finansijskom trzištu kao i izradu svih oblika biznis planova koji će Vam pomoći u realizaciji investiconih poduhvata potrebnih za osiguranje kredita.

http://www.biznisplan.net/

 

2. Blogoteka

Blogoteka - promocija i marketing

http://blogoteka.mywapblog.com/

 

3. Digilab

DigiLab je marketing agencija koja nudi rešenja marketinga, brendinga, dizajna, mystery shoppinga, foto i video produkcije i aplikacija za Vaš posao.

http://www.digilab.biz/

 

4. E-umreži me

http://e-umrezi.me/

 

5. Erikson Coaching Srbija

Eriksonov koledž je od 1980. godine širom sveta poznati obrazovni centar koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa.

http://www.erickson.rs/

 

6. Fornet

Konsalting i usluge u šumarstvu. Konsalting i usluge u upravljanju prirodnim resursima. Šumarska mreža budućnosti.

http://www.fornetserbia.com/

 

7. Ipc-proinz

Delatnost ipc-proinž:. razvoj; projektovanje; inženjering; konsalting; proizvodnju procesne opreme. Razvoj novih tehnoloških procesa, postupaka, ...

http://www.ipc-proinz.co.rs/

 

8. IT1

Interactive Telecom One – vodeći pružatelj 060 usluga u Republici Hrvatskoj. Najbrže i najpovoljnije iznajmljivanje 060 (PRN) brojeva.

http://www.it1.hr/

 

9. Mediterranean Dealmaker

Agencija za marketing i konsalting specijalizovana za internacionalizaciju poslovanja, sa mrežom eksperata na Mediteranu i celom svetu.

http://www.eumedexperts.com/

 

10. NETmark

Agencija za marketing, konsalting i usluge „Netmark” je mlada firma osnovana sa ciljem da ponudi svojim klijentima kompletnu uslugu vezanu za predstavljanje jedne firme na internetu.

http://www.netmarkmarketing.com/

 

11. NLP Centar

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment čija je osnovna delatnost trening i koučing. Naša specijalnost su treninzi iz NLP-a, prodaje, komunikacije, prezentacionih veština kao i biznis koučing.

http://www.nlpcentar.com/

 

12. Poslovni BeneFit klub

Poslovni „BeneFit” klub Beograd. Veb portal članova kluba.

http://www.benefitklub.com/

 

13. Prodirekt

http://www.prodirekt.net/

 

14. REDASP

Regionalna Agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja - REDASP, Kragujevac je nastala kroz proces transformacije Regionalne Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća koja je osnovana u okviru projekta „Nefinansijska podrška sektoru MSP u Srbiji”, finansiranom od strane EU, a preko Evropske Agencije za Rekonstrukciju.

http://www.redasp.rs/

 

15. solutionplus.rs

Usluge internet marketinga. Direct email marketing, reklamiranje i promocija.

http://solutionplus.rs/en/

 


Strane:
12

 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA