Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Hrana i piće Kategorija Pripremanje hrane

 

Katalog Pripremanje hrane

 

1. Gala carstvo

Poslastičarnica GALA, Džona Kenedija 9a, Novi Beograd.

http://www.gala-carstvo.co.rs/ketering/

 

2. Harmonija catering - Beograd

Harmonija Catering je osnovana 8.11.1999. sa željom da drugi pričaju o njenoj umetnosti i kao takva nudi kompletnu pomoć pri planiranju i organizaciji Vaših koktela, party-ja, privatnih i poslovnih manifestacija. Dokazali smo se u realizaciji želja naših klijenata i tako smo se vremenom usavršavali.

http://www.harmonijacatering.co.rs

 

3. Kuća hrane Lazarević

Mi godinama postojimo sa jednim ciljem, da iskustva, znanja i veštine svojih majstora pretočimo u proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta i estetskog doživljaja.

http://www.khl.co.rs/

 

4. Maštaonica

„Maštaonica” je najslađe mesto koje možete zamisliti. Tu nastaju torte: velike, male, one prizemne i one na više spratova, torte za venčanje, torte za krštenje, rođendane ili torta za one trenutke kada želite nekoj dragoj osobi da poklonite nešto jedinstveno... ili kada vam se javi želja da se malo zasladite.

http://www.mastaonica.org/

 

5. Party Service

„Party Service” Ketering (Catering) Beograd – organizacija svih vrsta zabava, prijema i koktela na celoj teritoriji Srbije, priprema i dostava hrane.

http://www.partyservice.rs/

 

6. Royal catering

„Royal Catering” – ekskluzivni „Catering” restoran u Beogradu. Vrhunska hrana u Beogradu.

http://www.royal-catering.co.rs/

 

7. Salaš011 ketering

ketering za svaku priliku. Rodjendani, proslave, kokteli, slave, svadbe i drugo.

http://www.salas011.rs

 

8. Slatka kuća - Beograd

Dostava hrane klijentima je osnovna usluga Slatke Kuće. Na našem meniju su sveže pripremljeni zalogaji iz slatkog, slanog i posnog programa: kanapei, salate, pite, gotova jela, torte, sitni kolači, razne poslastice, klasične, svadbene i dečije torte.

http://www.slatkakuca.co.rs

 

9. Soyasos - azijska kuhinja

Kućna dostava kineske hrane (supe, piletina, svinjetina, teletina, pačetina, morski specijaliteti).

http://www.soyasos.com/

 

10. Sport Cafe ketering servis

Olakšajte organizaciju Vaše proslave, bilo da je u firmi ili je vezana za neko porodično okupljanje. Priprema vrhunske hrane, dekoracija, kao i stručno osoblje, omogućiće Vam da godišnjicu, rodjendan, venčanje ili krštenje provedete sa gostima rasterećeni, odmorni i sigurno zadovoljni.

http://ww2.catering-sportcafe.com/

 

11. Top rest catering - Beograd

Preduzeće PETONIK, osnovano 1990. godine, za snabdevanje restorana povrćem i svežim salatama (McDonald’s, Pizza Hut, DeliFrance ...), novembra 2003. godine iz Petonika se izdvaja preduzeće TOP REST u oblasti rukovođenja restorana-kantina u okviru velikih firmi, a kao specijalnost se ističe usluga keteringa (KOKTELA I SVEČANIH RUČKOVA).

http://www.toprest.rs

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA