Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Turizam Kategorija Jedrenje, krstarenje

 

Katalog Jedrenje, krstarenje

 

1. Apollonia Yachts

Apollonia Yachts, Apollonia Yachts Srbija, Srbija.

http://www.apollonia-srbija.com/

 

2. Brodarski klub Metalac

Sajt je namenjen za sve ljubitelje jedrenja na vodi, sve ljubitelje nautike i plovidbe. Škola jedrenja na vodi i još mnogo korisnih članaka za bezbednu plovidbu krase ovaj sajt.

http://www.bkmetalac.rs/

 

3. Charter Gulet Montenegro

http://www.charter-montenegro.com/

 

4. Danuvije

Panoramsko razgledanje Beograda sa reka. Turistički brod Danuvije je dug 22m. Ima veliku palubu pokrivenu tendom, klimatizovan, lepo opremljen salon na dva nivoa, bife, ozvučenje, savremene navigacione uređaje, profesionalno i iskusno osoblje.

http://www.danuvije.com/

 

5. Krstarenje Dunavom jahtom Uran

Krstarenje Dunavom jahtom Uran. Srebrno jezero, Trajanova tabla, Đerdap.

http://www.krstarenje-dunavom.com/

 

6. La Luna - brod hotel na Moravi

Brod Hotel – brod restoran 'La Luna', savremeno ekskluzivno zdanje opremljeno sobama "de luxe" kategorije. Sinonim savremenog ugostiteljstva i hotelijerstva, nalazi se na sredokraći puta Beograd-Niš, u gradu Ćuprija.

http://www.la-luna.co.rs/

 

7. Metro

Metro na vodi, panoramsko razgledanje Beograda, krstarenje Savom i Dunavom, poslovni ručkovi, promocije kokteli.

http://www.metronavodi.co.rs/

 

8. Montenegro Gulet Charter

Welcome on Gulet "SVI MI". We are proud that we can welcome you onboard Gulet "Svi Mi", one of the most astonishing charter boat on Adriatic. This crewed yacht charter is specially designed for your pleasure and comfort of ship cruise holiday.

http://www.cruise-montenegro.com/

 

9. Rafting Tarom

Rafting je spuštanje niz brze planinske reke u specijalnim gumenim čamcima, namenjenim za brze planinske vode, i sa savremenom opremom. Svaki putnik je snabdeven prslukom za spasavanje, neoprenskim odelom i čizmama, a čamcima upravljaju skiperi, iskusni rečni vukovi odrasli na ovoj prelepoj reci, koji poznaju svako mesto, svaki usek kao svoj džep. Rafting se odvija od Brštanovice do Bastasa u delu toka gde je Tara najuzbudljivija.

http://www.raftingtarom.org.rs/

 

10. Sirona

Najveći domaći luksuzni brod nudi vam nezaboravan doživljaj. Mnogi Beograđani nisu videli svoj grad sa reka. Ukrcajte se na „Sironu”, zaplovite širokim rekama i vrevu grada, saobraćajne gužve i svakodnevne stresove ostavite iza sebe.

http://www.sirona-cruises.com/

 

11. Trajekti

Trajekti - vozni red i cijene za Split, Rijeku, Duborovnik, Hvar, Cres... Trajekti od JAdrolinije, Montenego lines, Blue line, SNAV i drugi.

http://www.trajekti.info

 

12. Ultima Nautica

Jedrenje, „charter” – najam brodova, škola jedrenja, prodaja brodova, „team building”.

http://www.ultimanautica.rs/

 

13. Yachting adria

Pružanjem čarter usluga na jedrilicama bavimo se od 1998. godine, najpre u okviru jedriličarskog kluba Polaris, a nakon toga samostalno, u želji da jedrenje i ovaj način odmora što više približimo ljudima u našoj zemlji.

http://www.yachtingadria.com/

 

14. Yachting Adria

„Yachtingadria” se bavi čarterom jedrilica i motornih jahti, prodajom jahti, konsaltingom pri kupovini i prodaji jahti kao i organizovanjem „sailing team building” programa za kompanije.

http://www.jedrenje.co.rs/

 

15. Yachting Club Belgrade

http://www.yachtingclubbelgrade.com/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA