Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Turizam Kategorija Turistički vodiči

 

Katalog Turistički vodiči

 

1. Balkan turizam

Naša ideja je jednostavna! Uradićemo promociju turizma na Balkanu, ukazati na one lepe stvari koje nas zbližavaju i čine jedinstvenim u svetu, olakšaćemo Vam i pomoći da lakše odaberete ili barem dobijete informaciju o zaniljivim lokacijama koje možete posetiti. Tim portala balkan-turizam.net čini grupa entuzijasta, ljubitelja prirode, turizma. Sve o najatraktivnijim, ali i onim skrivenim, manje poznatim destinacijama Balkana saznajte na jednom mestu, vrlo jednostavno klikom na Balkan Turizam jedinom internet portalu koji objedinjuje turističku ponudu na Balkanu. Ideja nam je da se svi nađemo na istom zadatku, da promovišemo lepote Balkana, damo svoj doprinos razvoju turizma, istražujemo i prezentujemo prave vrednosti i tačne informacije koje će vam pomoći da provedete nezaboravne trenutke na godišnjem odmoru, izletu ili vikendu. Balkan-turizam će objavljivati i vaše zanimljive tekstove, komentare, ali i vaše sugestije koje su nam preko potrebne! Budite deo nas!

http://www.balkan-turizam.net

 

2. Love Travel

LoveTravel - opisi destinacija sa informacijama – kako doći, cene usluga, praznici, aerodromi, mape, zdravstveni saveti, važni telefoni, kada putovati, prosečne temperature, mapa vremenskih zona - Srbija, Beograd

http://www.lovetravel.rs/

 

3. Maja Radović – turistički vodič

Turistički vodič sa licencom udruženja turističkih vodiča Srbije. Razgledanje Beograda, Srbija, manastirske ture.

http://turistvodic.info/

 

4. MojOdmor.me

Velika ponuda privatnog smestaja u Crnoj Gori. Apartmani, sobe, vile, kuce po povoljnim cijenama.

http://www.mojodmor.me

 

5. Povedi me

Servis PovediMe.com je vodič kroz turizam i ugostiteljstvo. Vodič nudi preporuke za restorane, kafiće, barove i drugo - opisi, komentari.

http://www.povedime.com/

 

6. Vojvodina turist

Vojvodina Turist je Vaš verni internet web-sajt, koji ima cilj da Vas usluži u svim aspektima putovanja. Na našem komercijalnom sajtu, imate mogućnost da bliže spoznate razne kulturne oblasti, kao i detaljne ugostiteljske informacije koje će Vam obezbediti ugodno putovanje kroz naše cenjene krajeve Vojvodine. Vaša ugodnost je naša briga, stoga Vam predstavljamo foto galerije gradova, prateći sa direktnim ugostiteljskim aranžmanima i izdvojenim vrednim kulturnim dešavanjima.

http://www.vojvodinatourist.info/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA