Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Za decu i roditelje Kategorija Igraonice, rođendani

 

Katalog Igraonice, rođendani

 

1. Akter

Organizujemo proslave rođendana.

http://www.akter.eu/

 

2. Dečija igraonica Kiwi

Veliki salonski prostor karakterističan po funkcionalnosti, prilagođen deci i odraslima, pruža osećaj uživanja i bezbednosti i naročito osećaj porodičnog ambijenta. Deo za odrasle odvojen je od dečijeg i podeljen na pušačku i nepušačku zonu sa izlaskom na terasu. Animatori, klovnovi, mađioničari, lutkarsko pozorište, maskembal, oslikavanje lica vatromet, baloni....

http://www.decijaigraonicakiwi.com

 

3. Dečija igraonica Vini Pu

Dobrodošli u novootvorenu dečiju igraonicu „Vini Pu” – carstvo za vaše mališane! Dečija igraonica „Vini Pu” vam poklanja CD sa slikama i pozivnice za vašu proslavu!

http://www.vinipu.org/

 

4. Dečije Igraonice

Igraonice.rs predstavlja katalog najboljih prostora za proslavu dečijih rođendana u Beogradu, Novom Sadu i ostalim gradovima u Srbiji. Takođe tu se mogu naći animatori, ketering usluge, dekoracije balonima i sve ostalo što je potrebno za uspešnu organizaciju dečijih rođendana.

http://igraonice.rs/

 

5. http://www.igraonica-rikitikitavi.rs/

http://www.igraonica-rikitikitavi.rs/

 

6. Igraonica

Na raspolaganju je lavirint sa preprekama, penjalicama, trombolinom, toboganima, bazenom sa lopticama.

http://www.sarenisvet.com/

 

7. Mali pirati

Igraonica, rođendani, igranje.

http://www.malipirati.rs/

 

8. Riki tiki tavi

Kada smo odlučili da napravimo igraonicu želeli smo da to bude prostor u kome će se i deca i roditelji podjednako dobro provoditi. Želeli smo da vam priuštimo tri sata opuštenog druženja sa vašim prijateljima koje zbog današnjeg tempa života ne viđate tako često.

http://www.rikitikitavi.rs/

 

9. Rođendaonica Vila Iva

Poslava dečijih rođendana. Rođendaonica Vila Iva se nalazi se u rezidencionalnom delu Zvezdare u ulici Hektorovićeva br. 17. U izuzetno intimnom prostoru na dva nivoa moći ćete da se opustite i zaista proslavite svoj najlepši dan.

http://www.vilaiva.com/

 

10. Zvezdani Kutak

U rođendaonici je prostor za igru dece sa animatorima, 3 D lavirint ,deo za roditelje i za zakusku i sokiće! Rođendaonica Zvezdani kutak nudi proslavu rođendana sa animatorima koji će osmisliti i organizovati čarobne trenutke Vaših princeza i prinčeva, te će im rođendani ostati u dugom sećanju.

http://www.rodjendaonica-igraonica.com/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA