Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Turizam Kategorija Turizam, Hrvatska

 

Katalog Turizam, Hrvatska

 

1. Aco

Restaurant i pansion Aco u Barbatu nudi Vam riblje specijalitete, vez u marini, te izbor kvalitetnih apartmana u privatnom smještaju na otoku Rabu.

http://www.aco-rab.hr/

 

2. Hedera Estate

We offer one of the best Private Accommodation and Villas in Dubrovnik. Choose wich of our apartments and villas forfills your needs. Villas in Dubrovnik - Luxury Private Villas in Dubrovnik Rental.

http://www.hedera-estate.com/

 

3. Makarska

Grad Makarska, kulturni, gospodarski, administrativni i zabavni centar Makarskog primorja i Dalmacije. Dugogodišnja turistička tradicija čini grad Makarsku jednim od najatraktivnijih odredišta Hrvatske obale. Jedinstvena ljepota očita je na prvi pogled. Planina Biokovo u neposrednoj blizini bistrog Jadranskog mora privlači ljude željne odmora i istinske zabave.

http://www.makarska-online.net/title_hr.htm

 

4. Sommerzeit Croatien

Brač je prelepo ostrvo na Jadranskom moru u Hrvatskoj koje se prostire na 396 km2, što ga čini najvećim ostrvom u Dalmaciji i trećim po redu na Jadranu. Ovo ostrvo pripada najsunčanijem jadranskom području sa preko 2700 sunčanih sati u godini. Prosečna temperatura je leti 23,8 stepeni celzijusa dok je zimi 8,6.Na ostrvu Brač nalazi se Sutivan, mala ostrvska opština smeštena na severozapadnom bračkom primorju, baš nasuprot Splita od koga je udaljen 13 kilometara i sa kojim ima jake i neprekinute veze sve od svog postanka.Sutivan ima dugu tradiciju, cak 1700 godina, a ime je dobio po sv. Ivanu Krstitelju. Sutivan poseduje predivna kupališta gde svaki posetilac može pronaći mir i prekrasno prirodno okruženje pravog mediteranskog ugođaja. Sutivan je okružen maslinjacima i vinogradima do kojih je veoma lako doći pešačkim i biciklističkim stazama veoma pogodnim za sport i razonodu. Kada pričamo o sportu i razonodi, na raspolaganju su i sportski tereni za košarku, mali fudbal, tenis i odbojku na pesku kao i park prirode Sutivan, izvanredno izletište pogodno za rekreaciju kako mladih, tako i onih starijih.

http://www.sommerzeit-croatien.com

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA