Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Posao, biznis Kategorija Industrija

 

Katalog Industrija

 

1. Energopak

Ambalaža, metalna, plastična, industrijska, biodizel, ibc kontejneri, big bag, vreće, vrećice, bačve, kanisteri, adblue, cisterne za kišnicu, spremnici otpada, biodiesel, solarni kolektori, strojevi za palačinke, AdBlue, Biodiesel procesori.

http://www.energopak.hr/

 

2. GAUS Group

„GAUS Group” je moderno organizovan i koncipiran poslovni sistem, nastao na temelju dugogodišnjeg iskustva u industriji. Preduzeće GAUS Group d.o.o. Požarevac osnovano je 2006. godine kao rezultat želje grupe profesionalaca da maksimalno iskoristi svoje iskustvo i kreativnost u razlicitim oblastima poslovanja.

http://www.gausgroup.com/

 

3. Interklima Vrnjačka Banja

Interklima doo - Vrnjačka Banja - Gas

http://www.interklima.rs/

 

4. Metalotitan | Procesna oprema

„METALOTITAN“ je formiran 1986 godine u Vrnjačkoj Banji, kao specijalizovani proizvođač procesne opreme, mašina, uređaja i alata od kiselootpornih prokrona, vatrootpornih prokronna i titana.

http://www.metalotitan.com

 

5. MIDES sistemi za bresprekidno napajanje

Kompanija se bavi prodajom, ugradnjom, servisom i održavanjem sistema koji obezbeđuju pouzdano i kvalitetno snabdevanje potrošača električnom energijom. Mides sistemi su jedna od vodećih kompanija kada je u pitanju ugradnja sistema za neprekidno napajanje, samim tim što je kompanija svoje uređaje plasirala u najveće firme iz oblasti telekomunikacija, transporta, javnog sektora, zdravstva i finansija.

http://mides.rs/

 

6. Mod Line DOO

MOD LINE doo se bavi preradom i distribucijom meke poliuretanaske pene tj. sundjera i ostalog repromaterijala namenjenog za proizvodnju i reparaciju nameštaja. Naša ponuda uključuje precizno isečenu standardnu penu-sundjer, kao i visoko razvijene i specijalizovane pene koje imaju široku primenu pretežno u industriji nameštaja i dušeka, ali i u tekstilnoj, obućarskoj, industriji ambalaže, za zvučnu i termo izolaciju, kod medicinskih i sportskih pomagala, itd... Kupac kod nas može da očekuje profesionalanu i najkvalitetniju uslugu u najkraćem roku.

http://www.sundjer.co.rs/

 

7. Polovne mašine

Mascus omogućava lakšu prodaju i kupovinu polovnih mašina i opreme nego bilo gde, stavljajući sve ponude na jedno meto. Svi dileri, proizvodjači i krajnji korisnici se pozivaju da postave reklamu za prodaju svojih polovnih mašina i opreme na pijaci.

http://www.mascus.rs/

 

8. RumaPlast AD

Ruma Plast a.d je vodeći proizvodjač PVC cevi na području Balkana. Sa tradicijom dugom 40 godina i poštovanjem svih normi kvaliteta, praćenja domaćih i svetskih standarda i tehnološkog razvoja, dosledni smo u pružanju proizvoda najvećeg kvaliteta i time smo zadržali vodeće mesto u proizvodnji PVC cevi za vodovod i kanalizaciju kako na prostoru Republike Srbije tako i na prostoru bivše SFRJ.

http://https://www.rumaplast.rs

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA