Vrnjacka Banja apartmani

Banje Srbije

Početna Katalog Društvo Kategorija Razno, društvo

 

Katalog Razno, društvo

 

1. Ćirilica-Beograd

http://www.cirilica-beograd.com

 

2. Gipsy Site – Sajt Roma

Sajt posvećen romskom narodu prevnstveno namenjen druženju romske omladine na netu kao i svim dobrim i lošim stvarima koje nas okružuju– Aven Romalen!

http://www.gipsy.eur.0lx.net/

 

3. Kabala

Kabala je način života. Kabala je mudrost. Kabala zna rešenja za skrivene tajne univerzuma, kao i za misterije ljudskog srca i duše. Kabalističko učenje objašnjava složenost materijalnog i nematerijalnog univerzuma, kao i fizičke i metafizičke prirode celog čovečanstva. Kabala nas uči kako da napredujemo i kako da iskorenimo haos, bol i patnju iz svakodnevnog života. Njena svrha je da se koristi, ne samo nauči i razume. Ona donosi čistotu, razumevanje, slobodu u naše živote.

http://kabala.cvrgoje.tk/

 

4. Kućne financije

Portal je namijenjen svima nama koji nastojimo ostvariti što manje troškove, a pritom si ne uskratiti bitne stvari u životu.

http://www.kucnefinancije.com/

 

5. Ne u NATO

http://www.neunato.org/

 

6. Pravac - srpska istražilačka agencija

Rasvetljavanje krivičnih dela, zastupanje oštećenog u krivičnom postupku, prikupljanje dokaza, traženje nestalih lica i stvari, zaštita lica i objekata, poligrafsko ispitivanje, bonitet, naplata potraživanja, krvni i seksualni delikti, nasilje u porodici, bezbednost računarskih podataka, ovisnost, trgovina ljudima, privredni kriminal, kontradiverziona zaštita, protivterorizam, praćenje i sprečavanje praćenja lica, teritorajlni integritet, bezbednosno savetovanje, bezbednosno školovanje.

http://www.pravac.co.rs/

 

7. Prva internet baza honorarnih randika u Srbiji

Ukoliko ste web designer, barmen, vodoinstalater ili ukoliko posedujete bilo koju veštinu i spremni ste da je unovčite, prijavite se na www.honorarci.rs

http://www.honorarci.rs

 

8. Srpski glas Boke

Fondacija „Srpski glas Boke” – Kotor.

http://www.srpskiglasboke.org/

 

9. Tajna - tehnike naprednog mišljenja

Sajt tajna.rs je zamišljen kao serija članaka na temu poboljšanja sopstvenog života kroz razne tehnike naprednog mišljenja. Pisaće se o zakonu privlačenja, moći pozitivnog mišljenja, Silva metodu, hipnozi, meditaciji i svim ostalim načinima da u životu postignemo sve što želimo.Tokom pisanja ću posebno obraćati pažnju na lične primere i trudiću se da prikažem što više praktičnih potvrda postojanja ovih “alternativnih” metoda.U uvodnom članku možete da pročitate detaljniji opis svrhe postojanja ovog bloga.Takođe pogledajte koje ciljeve sam zacrtao sebi, tako da možemo zajedno da pratimo njihovo ostvarivanje pomoću zakona privlačenja.

http://tajna.rs/

 

10. Zaštita umesto zabrane

Sakupljamo potpise za predlog novog Zakona o regulisanju pušenja na javnim mestima. Naš predlog je zakon koji će biti po meri i pušača i nepušača, zakon po meri čoveka. Zbog toga je ovo poziv i jednima i drugima. Zaštita umesto zabrane.

http://www.zastitaumestozabrane.com/

 

11. Zamisli Srbiju - Imagine Serbia

Forum NVO - Kraljevo (Forum) je asocijacija tri nevladine organizacije - Regionalnog centra gradanske akcije LINGVA , Kraljevackog centra za ljudska prava i Centra za razvoj neprofitnog sektora centralne Srbije (CRNPSCS). Ove NVO su nepoliticke, neprofitne organizacije namenjene promovisanju ljudskih prava, širenju ideje građanskog društva, borbi za demokratizaciju sistema, edukovanju mladih u oblasti informisanja, kulture, ekologije, unapređivanju zdravlja, i humanitarnom radu...

http://www.zamislisrbiju.org/

 


 

Vrnjacka Banja smestaj

Vrnjacka Banja info

VRNJACKA BANJA